24.03.2020  |  EL  |  Byggeri

Effektiv jording, som sikrer EMI- og lynnedslagsbeskyttelse

Indhold fra partner Hvad er dette?

Beskyttelse mod mange risici

Roxtecs kabeltætninger klarer en lang række udfordringer. De beskytter mod vand, gas og gnaverangreb og er brandhæmmende, så ild og røg ikke kan sprede sig i tilfælde af brand.

De beskytter også kontroludstyr mod elektromagnetisk interferens (EMI), som overføres via kabler samt elektromagnetisk spænding (EMP). Funktionen til potentialudligning og jording, er stærk nok til at kunne modstå effekten af et strømstød forårsaget af lynnedslag.

God teknisk support

Huang Xing, installationschef hos SGCC HVDC Construction, er godt tilfreds med Roxtec BG™-løsningerne, og det er ejeren, som har besøgt byggepladsen for at inspicere installationerne også.

"Vi havde brug for at få leveret materialet hurtigt, og vi fik god teknisk support fra Roxtec", siger Huang Xing. "De hjalp os både på byggepladsen og med at designe de skræddersyede tætninger."

Klarer fremtidige behov

Roxtecs tætninger klarer opgaven fra dag ét – og mange år frem. Kabeltætningerne kan åbnes og har indbygget reservekapacitet. Det er meget praktisk, hvis der skulle opstå behov for at tilføje nye kabler efter nogle år, eller når udstyret skal opgraderes.

Læs mere om succeshistorien her

Mere fra Roxtec Denmark ApS

Roxtec Denmark ApS

www.roxtec.com/dk

Roxtec Denmark ApS udvikler, producerer og sælger komplette tætningsløsninger til kabel- og rørgennemføringer. Vores modulbaserede tætninger er grundlaget, men vores stabile vækst bygger primært på dedikerede medarbejdere, stærke værdier og et klart kundefokus. Løsninger til dine behov Vores tætte samarbejde med…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere