07.08.2018  |  VVS  |  Branchen

EGO Ventiler bliver til Brødrene Dahl Ventilcenter

Fremover kommer afdelingen EGO Ventiler til at hedde Brødrene Dahl Ventilcenter. Det sker som sidste led i en fuldstændig integration med VVS-grossisten.

EGO Ventiler skifter navn til Brødrene Dahl Ventilcenter.

De seneste 24 år har EGO hørt til i sortimentet hos Brødrene Dahl, hvor den forholdsvis lille EGO-organisation blandt andet har varetaget leverandørpleje, teknisk salgssupport og direkte kundebetjening.

Læs også: Elevuddannelse er afgørende for Brødrene Dahl

Det vil de fortsat gøre, ligesom der stadig vil stå EGO på de ventiler og aktuatorer, som flere VVS’ere, industri-installatører og OEM’ere får monteret landet over.

”Vi har haft EGO som fast bestanddel i vores sortiment i en årrække. Vores kunder efterspørger dem og opfatter dem som integrerede produkter i Brødrene Dahls produktportefølje. Derfor er det også helt naturligt, at vi sætter EGO op som det brand det fortjener og markedsfører det på lige fod med andre brands i produktporteføljen”, fortæller Peder Wessmann, salgsdirektør i Brødrene Dahl.

-JJK

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere