31.10.2019  |  EL  |  El-materiel

Ekstra fleksible og robuste hybridkabler til live TV produktion

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hybrid kamerakabel iht. standard SMPTE 311M

Prysmian Groups Multimedia Division har videreudviklet på dets SMPTE 311M hybride kamerakabler til live produktion, så de nu fås nu med to Draka BendBright-XS single-mode fiberkabler og en yderst fleksibel kappe. Disse funktioner gør kablerne endnu mere robuste, holdbare og modstandsdygtige over for bøjning.

Prysmian hybrid HD kamerakabler 2SM 9/125+4xAWG20+2xAWG24 i henhold til standard SMPTE 311M er nu tilgængelige med 2 BendBright-XS single-mode G.652.D2 eller G.657.A2/B2 optiske fiberkabler samt kontrol- og signalkabel. De er egnede til transmission af strøm-, video-, lyd- og kontrolsignaler mellem kameraet og basestationen.

BendBright-XS single-mode fibre har en ekstrem lav makrobøjnings-følsomhed, smal glasgeometri og ColorLock XS-coating. Dette gør SMPTE 311M kablerne ekstremt robuste og modstandsdygtige over for bøjning. Kablerne er derved lette at håndtere inden- og udendørs, uden forringelse af transmissionssignalet. Koncernens PCVD fiberproduktionsproces sikrer, at lyset forbliver intakt i fiberkernen og ikke skaber signaltab eller -fejl.

Kablerne fås med PUR, TPE eller LSZH ydrekappe i forskellige brandklasser, kompatible med alle digitale kamerasystemer fra de større producenter.

Download datablad her eller se vores video herom.

"Draka hybrid HD kamerakabler til professionel studio- og live TV-produktion opfylder alle radio- og tv-branchers behov for langvarig HDTV, super slow motion, 4K og 8K transmission," udtaler Marc-Oliver Hentschel, Produktchef for Studio Broadcast hos Prysmian Group Business Unit for Multimedia Solutions.

Find alle vores øvrige kabler til Studio og Broadcast på vores hjemmeside eller download vores katalog her.

Mere fra Prysmian Group Denmark A/S

Prysmian Group Denmark A/S

www.prysmiangroup.dk

Prysmian Group er verdens førende inden for udvikling, produktion, logistik og installation af kabler og kabelsystemer til forskelligartet applikation inden for energi- og telekommunikationsbranchen. Med næsten 140 års erfaring, en årligt omsætning på over 11 milliarder euro og godt 30.000 ansatte fordelt på tværs af 50 lande og 112 fabrikker. Pr…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere