13.02.2018  |  EL  |  Branchen

El & Teknik 2018 er næsten udsolgt

Hvis man vil være udstiller på El & Teknik 2018 skal man til at rubbe neglene. Veltek melder, at to ud af tre haller er udsolgt.

153 udstillere har allerede booket en standplads til fagmessen El & Teknik 2018, der bliver skudt i gang tirsdag den 15. maj.

Erhvervsorganisationen Dansk Energi og brancheforeningen Veltek, der står bag messen, melder således, at både hal A og hal C er helt udsolgt.  

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Læs også: Sociale medier kan gøre messe til en større succes

Samtidig lover arrangørerne, at messen bliver et forum, hvor nye teknologier og fagligheden møder hinanden under samme tag med mange muligheder for at tilegne sig ny viden og pleje sine kompetencer.     

De to udsolgte haller betyder, at kun er få stande tilbage i den sidste hal, Arena Fyn. Og det er gode stande, forsikrer arrangørerne, der peger på, at man i Arena Fyn får en stor eksponering i messens trafikale knudepunkt.

Læs mere her 

- JKK 

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere