10.01.2020  |  EL  |  Energi

El & Teknik vil have varmepumper frem i lyset

Arrangørerne bag El & Teknik vil øge kendskabet til varmepumper i el-branchen og gør det muligt for varmepumpeproducenter og -leverandører at vise deres produktsortiment frem til forårets el-fagmesse.

Varmepumper er en vigtig kilde til fremtidens CO2-neutrale boligopvarmning, da deres energieffektivitet gør dem velegnede til energirenovering af bygninger og nybyggeri, samt hybridvarmeløsninger i kombination med andre former varmekilder.

Til den kommende el-fagmesse vil El & Teknik slå et slag for varmepumperne, og har derfor skræddersyet et tilbud til producenter og leverandører af denne type varmeanlæg. 

Læs også: 124 udstillere er klar til landets største elfagmesse

I tilbuddet vil varmepumpeleverandører kunne fremvise deres produkter på én fælles temastand. Det er første gang i messens historie, at man tilbyder sådan en udstillingsmulighed og messearrangørerne har meldt ud, at fem virksomheder indtil videre har reserveret en plads.

Derudover får varmepumper en central plads på messens scene for Fagligt Forum, hvor flere indlæg vil have varmekilden om omdrejningspunkt.

Afhængigt af antallet af virksomheder, vil fællesstanden have en størrelse på mellem 60 og 100 kvadratmeter, med en placering ved indgang til Jyske Bank Arena. Hver virksomhed vil have ti til 12 kvadratmeter at udstille på.

Hvis man ønsker at høre mere om initiativet, kan Veltek og Dansk Energi kontaktes. 

- HL

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere