18.11.2019  |  EL  |  Branchen

124 udstillere er klar til landets største elfagmesse

Den store hal på El & Teknik 2020 kan allerede melde udsolgt af standpladser, melder arrangørerne bag messen.

Selv om der er over et halvt år til Danmarks største elfagmesse, El & Teknik 2020, går løs den 12. maj i Odense Congress Center, kan arrangørerne bag melde udsolgt for ledige stande i den store hal C, mens hal A er godt på vej til at følge efter.

Læs også: Fart over standsalget til EL & TEKNIK 2020

Det betyder, at 124 virksomheder fra el-branchen allerede har meldt sig som udstillere, hvilket er tidligt sammenlignet med sidste års messe.

Ud over de mange udstillere vil landets største elfagmesse også som altid byde på fagligt indhold beståede af mini-kurser og indlæg.

Det foregår både på IDA-scenen og den store scene for Fagligt Forum, der begge er placeret i Arena Fyn.

Dermed får virksomheder med standplacering i Arena Fyn stor eksponering – de er nemlig tæt på både scenernes faglige indlæg og den indgang, som halvdelen af alle messens besøgende bruger.

Læs også: 8.488 besøgte El & Teknik 2018

Det endelige program for El & Teknik 2020, der løber af stablen den 12.-14. maj, offentliggøres primo i det nye år, men allerede nu kan man på messens hjemmeside se både en opdateret halplan og en oversigt over tilmeldte udstillere.

- SMP

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere