04.10.2018  |  EL  |  Branchen

EL:CON køber aktiviteterne i Utility Solutions

Med købet af Utility Solutions vil EL:CON styrke deres forretning og levere fremtidssikrede og intelligente løsninger.

EL:CON vil styrke sin eksisterende forretning inden for det el-tekniske kompetenceområde infrastruktur & forsyning. Derfor har de netop indgået aftale med Eniig om overtagelse af aktiviteterne i Utility Solutions.

Læs også: Elcon-opkøb sikrer en base i Odense

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Overtagelsen glæder administrerende direktør i EL:CON, Jesper Knudsen:

”Vi udbygger vores dækningsområde i Midt- og Nordjylland og føjer med overtagelsen af denne afdeling placeret i Støvring endnu en lokal afdeling til vores landsdækkende virksomhed. En af gevinsterne er, at vi i højere grad vil kunne imødekomme vores kunders behov for el-teknisk ekspertise”, udtaler Jesper Knudsen og fortsætter:

”Vi ønsker at levere løsninger, der er fremtidssikrede og intelligente. Det vil sige, at vi sammentænker alt fra el-forsyning over el-installation og indeklima til adgangskontrol og overvågning, og vi vejleder kunderne i både projektering og installation”, siger han.

Læs også: EL:CON køber odenseanske Intelligent Bygningsautomatik

Også regionsdirektør hos EL:CON, Jens Christian Lundholt, er tilfreds med de nye muligheder, som overtagelsen af Utility Solutions giver:

”Energioptimering er en integreret del af EL:CONs agenda. I det lys er købet er Utility Solutions endvidere interessant, fordi vi på el-forsyningen kan bidrage til både at skabe et velfungerende samfund og en renere planet”.

- JMA

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere