09.01.2019  |  EL  |  Branchen

EL:CON køber DES-Knudsen

EL:CON har pr. 7. januar 2019 overtaget aktiviteterne i el-installationsforretningen DES-Knudsen, som har base i Skive. EL:CON styrker hermed de el-tekniske kompetencer i det midt-vestjyske område.

EL:CON vil gerne styrke sine aktiviteter i Skive, og derfor har de pr. 7. januar købt el-installationsforretningen DES-Knudsen.

Læs også: EL:CON køber aktiviteterne i Utility Solutions

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Administrerende direktør i EL:CON,  Jesper Knudsen, glæder sig over overtagelsen og udtaler:

”Med overtagelsen af DES-Knudsen udbygger vi vores lokale forankring i Skive og i det øvrige midt- og vestjyske område, og vi vil dermed i højere grad kunne imødekomme såvel eksisterende som nye kunders behov for el-teknisk ekspertise”.

Hidtidige ejer fortsætter
Som et led i aftalen fortsætter Peter Hauberg, virksomhedens hidtidige ejer, som servicechef i EL:CON’s lokale serviceafdeling i Skive, og sammen med de eksisterende medarbejdere i afdelingen vil han tage hånd om kundernes behov.

”Vi er glade for, at vi kan tilbyde de faste kunder hos DES-Knudsen en fortsættelse af samarbejdet med Peter Hauberg, ligesom vi naturligvis ser frem til at kunne skabe yderligere grobund for udvikling af vores eksisterende forretning”, udtaler regionsdirektør i EL:CON Tim Pindstofte.

Læs også: Elcon-opkøb sikrer en base i Odense

Regionsdirektøren fortæller endvidere, at udvidelsen af de el-tekniske kompetencer har høj prioritet og er en del af EL:CONs strategi:

”Vi ønsker at levere løsninger, der er innovative, fremtidssikrede og intelligente”.

- JMA

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere