05.09.2019  |  EL  |  Branchen

EL:CON køber nordjyske NT El-Service

EL:CON overtager aktiviteterne i el-installationsforretningen NT El-Service. 30 af NT El-Services medarbejder samt de to nuværende ejere fortsætter dog i deres stillinger som EL:CON's repræsentanter i Aalborg.

Den landsdækkende el-installatør EL:CON vil gerne sikre en endnu stærkere og lokal tilstedeværende service til virksomhedens eksisterende og nye kunder. Derfor har de nu opkøbt aktiviteterne i el-installationsforretningen NT El-Service.

Læs også: EL:CON køber DES-Knudsen

NT El-Service er beliggende i Svenstrup syd for Aalborg og beskæftiger sig primært inden for industri, landbrug, byggeri, bygningsinstallation samt service.

”Vi er hele tiden på udkig efter, hvordan vi kan styrke vores forretning til gavn for kunderne. Vi har ønsket at øge vores lokale tilstedeværelse i Nordjylland, og her er NT El-Service det rigtige match”, siger regionsdirektør i EL:CON, Michael Hemicke.

Ejere og medarbejdere fortsætter
Som en del af aftalen vil NT El-Services 30 medarbejdere fremadrettet blive en del af EL:CON, der fortsat skal ledes af de nuværende ejere, Kenneth Burkal og Casper Arvad Stendahl.

”Med Kenneth Burkal og Casper Arvad Stendahl i spidsen har NT El-Service været garant for at levere gode serviceydelser. Derfor glæder jeg mig meget over, at de begge sammen med en dygtig medarbejderstab fortsætter som EL:CONs repræsentanter i Aalborg og omegn”, siger Michael Hemicke og fortsætter:

”Det sikrer kunderne i lokalområdet velkendte fagspecialister, samt at vi i højere grad kan imødekomme såvel eksisterende som nye kunders behov”.

Læs også: Elcon opkøb sikrer en base i Odense

EL:CON rundede for nylig 800 medarbejdere. Opkøbet er derfor også et led i EL:CONs strategi om at blive en markant landsdækkende aktør på det el-tekniske marked.

- JMA

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere