06.11.2019  |  EL  |  Branchen

EL:CON styrker positionen på Sjælland med opkøb

El:CON bliver ejer af Espenheins Eftf. og dermed fortsætter udvidelsen af virksomheden. Købet giver 30 nye medarbejdere og styrker el-installatørens position på Sjælland.

Den landsdækkende el-installatør EL:CON oplever vækst i disse år, og virksomheden har nu rundet 850 medarbejdere med købet af el-installationsforretningen Espenheins Eftf, der er beliggende i Slagelse.  

Læs også: EL:CON samler forretningen under ét tag i Aalborg

Købet øger den lokale tilstedeværelse på Sjælland og styrker de el-tekniske servicekompetencer.

Samme daglige leder
Den hidtidige ejer af Espenheins Eftf., Lars Rasmussen, fortsætter som daglige leder af forretningen og de godt 30 medarbejdere. Desuden fortsætter den daglige drift indtil videre i det nuværende navn.

"Vi har haft et ønske om at øge vores lokale tilstedeværelse på Sjælland, og Espenheins Eftf. er den helt rigtige partner for os. Det er en ejerledet virksomhed, der er yderst veldrevet, og som næsten udelukkende har fokus på service, som er et vigtigt fokusområde for os i området. Hertil får vi med opkøbet tilførsel af mange dygtige medarbejdere med lokalt kendskab, der er en væsentlig styrke”, siger Palle Egelund Jensen, regionsdirektør i EL:CON.

Espenheins Eftf. beskæftiger sig primært med traditionelt el-installationsarbejde, sikring samt tele/data til industrien, offentlige virksomheder samt boligforeninger.

”Jeg glæder mig til, at Espenheins Eftf. bliver en del af EL:CON og til at drage nytte af den synergi, vi sammen kan skabe. Jeg ser frem til at kunne servicere markedet i endnu højere grad end tidligere – et mangeårigt ønske, som nu bliver en realitet”, siger Lars Rasmussen.

Lokal tilstedeværelse har høj prioritet
En del af EL:CONs vækststrategi er opkøb, hvilket har resulteret i, at virksomheden i dag kan tilbyde en landsdækkende service. For eksempel meldte EL:CON for nyligt ud, at man også overtager NT El-Service ved Aalborg.

Læs også: EL:CON køber nordjyske NT El-Service

”Vi er en national virksomhed, der er lokalt forankret. Det giver os agilitet og sikrer, at vi altid kan levere innovative løsninger og fokusere på effektiv drift. Med tilføjelsen af endnu en stærk spiller til vores forretning er vi endnu bedre rustet til fremtiden og et skridt nærmere i indfrielsen af vores strategi, som blandt andet indeholder en målsætning om at løfte omsætningen til +1 milliard kroner", siger administrerende direktør i EL:CON, Jesper Knudsen.

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere