13.06.2022  |  VVS  |  Sanitet

Case: Elegant spa-oplevelse på Elite Stadshotell Karlstad

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hvem kan ikke trænge til en afslappende pause midt i hverdagens gøremål?

Centralt i Karlstad ligger det klassiske Elite Stadshotell tæt ved Klarälven, shopping og gode restauranter. Udover de mange smukke værelser, et nyt rooftop, plads til konferencer, fest eller møder, findes en lækker ny spa-afdeling, som fortjener besøg.

Fornemmelsen af at træde ind i et univers af velbehag forplanter sig i krop og sjæl, så hver en fiber i kroppen slapper af og finder hvile. En pause hvor alle sanser bringes i ro, kroppen får et hvil, og fokus kun er på at slappe af og opnå velvære.

Når man kan forene et by-besøg med en unik spa-oplevelse, rejser man hjem med fornyet energi og gode minder. Vi har brug for at geare ned, sænke skuldrene og trække vejret dybt. Vana Spa på Elite Stadshotell giver dig denne sublime følelse, og kan tjekkes ud lige her

Professionel partner skaber spa-løsningen

Det unikke spa-univers, stiller helt særlige byggetekniske krav. Hygiejne, komfort og sikkerhed skal være gennemtestet. Hertil kommer behovet for og kravet om sikkerhed i installationer, afløb, gulvhældning, fugninger og vægbeklædning, så alt er sikkert for spa-gæsten.

Det er nødvendigt med ekspertviden, og i Vana Spa har arkitekterne allieret sig med Kakelspecialisten i Sverige, der formår at levere elementer til vådrum af højeste kvalitet: Dampbadet, det helt unikke tunnelloft i Vana Spa, de specialudførte bænke, væggene i brusebade og den opvarmede bænk har wedi specialudviklet. Alt er gennemtænkt ned til mindste detalje.

Hvorfor samarbejdet med Kakelspecialisten og WDT og deres know-how indenfor wellness, design og overflader giver super god mening for arkitekten, Vana Spa og wedi. Et samarbejde wedi er stolte over at være en del af.

Som vådrumsleverandør er wedi stærkt repræsenteret i hele Norden, fordi innovative løsninger samt smidigt samarbejde med nytænkende og kreative arkitekter og bygherrer fungerer optimalt. I henved 40 år har wedi leveret intelligente løsninger til vådrum, det mærkes i projekter som Vana Spa.

Produktfakta:

De mange forskellige wedi-produkter til baderum kan ses herunder. Husk, wedi specialudvikler; det er sådan wedi holder sig i front som vådrumsleverandør, de nyeste tendenser og trends forfølges, når en byggedrøm kræver det.

Mere fra wedi GmbH

wedi GmbH

https://www.wedi.de/dk/

En rigtig god arbejdsmiljøvenlig løsning på grund af lav vægt, og yderst velegnet til baderum, da wedi er 100 % vandtæt, samtidig er løsningen ligeledes både energi- og miljøvenlig! wedi er systemudbyder af innovative byggeprodukter. Hos os finder de et bredt sortiment inden for individuelle ønske badeværelser fx med dampoaser, fl…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere