Afløb

Byggeri

Lyddæmpende rør letter installatørernes arbejde

Støj fra afløbet er en af de store udfordringer i boligbyggerier med mange mennesker. Det problem bekæmper boligbyggeriet i Herning med Geberits lyddæmpende afløbsrør, som også gør installatørens arbejde nemmere.

Sikring

Ny prop til at undgå vandskader

Med en nyopfundet prop kan man undgå opstigende vand fra afløb og derved beskytte mod vandskader, lover udviklerne.

Sanitet

Fleksibel vægflange til ShowerLine giver lettere installation

Unidrain har opdateret det populære ShowerLine-armatur med en fleksibel vægflange. Det betyder, at armaturet nu kan tilpasses drilske hjørner og dermed giver lettere installation.

Indhold fra partner

Sanitet

Unidrain flytter fokus fra funktionalitet til livsstil

Unidrain sætter en tyk streg under deres skandinaviske brand med en række nye reklamefilm produceret af vnr.TV. De nye film taler til hjertet og omfavner den skandinaviske natur, livsstil og design, Unidrain er rundet af.

Indhold fra partner

Sanitet

Modulo Stone – udviklet til natursten

Modulo Stone bringer naturstenens skønhed ind I baderummet og giver dig mulighed for at skabe dit drømmebadeværelse.

Indhold fra partner

Branchen

Dansk Byggeri: Boligjob-ordningen bør bruges mod voldsom nedbør

Når den grønne boligjobordning træder i kraft i 2016, bør kloakering og afløb være i danskernes bevidsthed. På den måde kan hundedyre skader ved skybrud undgås, mener Dansk Byggeri.

Vejle lancerer initiativ mod kraftig regnvand

Vejle Spildevand har som de første i Danmark valgt at etablere to vejkantsbede til nedsivning af regnvand. Wavin deltager i projektet.

Gør afløbet usynligt med fliser

Ny afløbsserie integrerer afløb og fliser på badeværelset.

Sanitet

En verden fuld af overflader – gør dem personlige

Vores traditionelle linjeafløb fik sidste år tilføjet fem nye, elegante overflader, som bringer personlighed og sammenhæng ind på badeværelset. Overfladerne matcher tidens tendenser og fuldender den moderne badeværelsesstil.

Indhold fra partner

Sanitet

Unidrain føjer kvadratisk nyhed til sortimentet

Unidrain har udvidet sin produktportefølje med en stilren kvadratisk nyhed, som skaber harmoni i hele hjemmet. Unidrain® Kvadrat sikrer designmæssig og teknisk sammenhæng til de velkendte linje- og hjørneafløb.

Indhold fra partner

Sanitet

Geberit lancerer lyddæmpende muffesystem

Nyt lyddæmpende afløbssystem med muffesamlinger fra Geberit skal både give ro i rørene og lette installatørernes arbejde.

Sanitet

Unidrain går efter overfladerne

Unidrain tager det personlige badeværelse til nye højder med elegante nye overflader, der gør det muligt at få messing, kobber, poleret stål eller en kølig sort farve på afløbet i brusenichen.

Indhold fra partner

Intelligente installationer

Unidrains MatLine-Måtte: En intelligent og stilren hjælper

MatLine er et intelligent måttesystem, som placeres i bryggerset eller entréen og kobles til det eksisterende rørsystem. På den måde ledes overskydende snavs og vand automatisk bort.

Indhold fra partner

Afløbsproducent udvider sortimentet

Unidrain planlægger en samlet løsning til badeværelset, der skal udvikle virksomheden fra komponent- til systemleverandør.

Skyl med et vink

Ny berøringsfri betjeningsplade til toilettet, hvor man ikke skal trykke for at skylle ud.

Ekstremregn skaber efterspørgsel på højvandslukkere

Efterspørgslen på højvandslukkere er steget merkant efter skybruddet i juli sidste sommer. Det mærkes tydeligt hos Hovedstadens VVS og Kloak A/S, der monterer kælderventiler i hovedstadsområdet, hvor skybruddet ramte hårdest.

Seneste nyt

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere