17.03.2022  |  EL  |  El-materiel

Elsikkerhed er tilbage med nye installatørmøder

Indhold fra partner Hvad er dette?

Efter en masse aflyste og flyttede fyraftensmøder i 2020 – og et 2020 helt uden møder – er Elsikkerheds fyraftensmøder for el-fagfolk i hele landet tilbage.

Virksomheden Elsikkerheds fyraftensmøder – også kaldet ’Installatørmøder’ er for alle med elfaglig baggrund eller interesse i branchen. Vi ser på, hvad der rører sig i branchen og dykker ned i emner, der er aktuelle lige nu.

Der er fokus på regler og krav for elektriske installationer, men altid med en praktisk og faglig tilgang med masser af eksempler og løsningsforslag på til tider komplekse problemer.

På installatørmøderne får du rig mulighed for at netværke med andre installatører fra lokalområdet og høre andres erfaringer. Og så er installatørmøderne stedet, hvor du kan få konkrete og relevante svar på dine spørgsmål. Du kan tilmelde dig installatørmøderne her.

LÆS OGSÅ: Regeringen lancerer pulje til at styrke virksomheders forsvar mod cyberangreb

Elsikkerhed trækker i grønt

Vi er alle del af den grønne omstilling, og der bliver talt om bæredygtighed og klimavenlighed fra alle kanter.

Elsikkerhed tager den praktiske og faglige tilgang til emnet og sætter blandt andet fokus på, hvordan du som elinstallatør kan øge din konkurrenceevne ved at fremhæve din grønne profil.

Desuden ser vi på de seneste og kommende ændringer og krav i standardserien DS/HD 60364, som udkommer i en ny udgave hvert år.

Programmet 2022

·      Ladestandere: Krav, test og gode råd til dimensionering og installation af ladestandere både offentlige steder og i boliger.

·      Load-sharing/Load-management: Praktiske eksempler på anvendelse af belastningssystemer – også i boliger.

·      Spørgsmål og svar: Fra din hverdag med DS/HD 60364, Installationsbekendtgørelsen og grøn omstilling.

·      Fremtidens forsyningsnet: Belastning af nettet med elbiler, varmepumper, solceller og meget mere.

·      Nye regler siden sidst: DS/HD 60364 kan næppe kaldes en nyhed længere, men der sker hele tiden ændringer i krav og standarder.

·      Prøv det selv: Fremvisning af det nyeste testudstyr til ladestandere og et digitalt opmærkningssystem.

Du kan hente programmet her.

Åbne kurser

Vi afholder løbende onlinekurser, hvor deltagere fra forskellige virksomheder mødes. Kurserne indeholder det samme som et almindelig kursus – og du betaler per deltager, og kan deltage via computer eller tablet. Du kan tilmelde dig onlinekurser her.

Mere fra ELsikkerhed.dk ApS

ELsikkerhed.dk ApS

www.elsikkerhed.dk

Vi tilbyder professionelle kurser, rådgivning, eltilsyn og KvalitetsLedelsesSystemer Hos Elsikkerhed.dk sikrer vi, at dine el-installationer udføres korrekt og ensartet, samt at utilsigtede fejl opdages i tide og FØR det bliver dyrt. Samtidig effektiviseres dine arbejdsprocesser, så du kan minimere omkostningerne både nu og i fremtiden. Vi tror på, at vi…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere