ELsikkerhed.dk

www.elsikkerhed.dk

Branche/Sektor:

Ledelse og udvikling, Uddannelse

Om

Se Præsentationsvideo om ELsikkerhed

Om ELsikkerhed

Vi tilbyder professionelle kurser, eltilsyn og KvalitetsLedelsesSystemer

Hos Elsikkerhed.dk sikrer vi, at dine el-installationer udføres korrekt og ensartet, samt at utilsigtede fejl opdages i tide og F…

Læs mere  

Om

Se Præsentationsvideo om ELsikkerhed

Om ELsikkerhed

Vi tilbyder professionelle kurser, eltilsyn og KvalitetsLedelsesSystemer

Hos Elsikkerhed.dk sikrer vi, at dine el-installationer udføres korrekt og ensartet, samt at utilsigtede fejl opdages i tide og FØR det bliver dyrt. Samtidig effektiviseres dine arbejdsprocesser, så du kan minimere omkostningerne både nu og i fremtiden.

Vi tror på, at vidende og engagerede medarbejdere laver færre fejl.

Vision og mission
Elsikkerhed.dk arbejder hver dag på at nedbringe antallet af fejl i el-installationer til glæde for både installatører, elektrikere, entreprenører og bygherrer. Vi udbreder kendskabet til elsikkerhedsloven, bekendtgørelser og standarder og deler viden om typiske el-fejl og gode arbejdsprocesser. Vi fører tilsyn med byggeprojekter og tilbyder efterfølgende efteruddannelse til de involverede elektrikere.

Kontaktpersoner

Peter Rosenberg Kjær

Elinstallatør/inspektør

Events

Kursus 29 Jan 2019

Kursus: De nye elregler + L-AUS update - Sorø

Bliv opdateret på den nye standard og bekendtgørelse og få samtidig den årlige L-AUS opdatering på en ny og spændende måde med dette kursus fra ELsikkerhed.

Kl. 8.30 Gyrstinge Skovkro, Sorø, Gyrstinge Skovhuse 33, 4173 Fjenneslev
Kursus 30 Jan 2019

Kursus: De nye elregler + L-AUS update - Helsingør

Bliv opdateret på den nye standard og bekendtgørelse og få samtidig den årlige L-AUS opdatering på en ny og spændende måde - ovenikøbet i de unikke omgivelser på Kulturværftet i Helsingør med udsigt til havnen.

Kl. 8.30 Kulturværftet, Allegade 2, 3000 Helsingør
Gå-hjem møde 05 Feb 2019

Kom til el-installatørmøde og få sidste nyt om regler og elbranchen

Med de nye regler lige om hjørnet er spørgsmålene mange, og der sker hele tiden nyt i elbranchen. Derfor afholder ELsikkerhed igen i år fyraftensmøder i hele landet

kl. 16.00-19.00 Byer over hele landet
Kursus 07 Feb 2019

Kursus: De nye elregler + L-AUS update - Struer

Bliv opdateret på den nye standard og bekendtgørelse og få samtidig den årlige L-AUS opdatering på en ny og spændende måde med dette kursus fra ELsikkerhed.

Kl. 8.30 Struer museum Søndergade 23, 7600 Struer
Kursus 25 Feb 2019

Kursus: De nye elregler + L-AUS update - Frederikshavn

OBS! NY DATO: 25-02-2019 Bliv opdateret på den nye standard og bekendtgørelse og få samtidig den årlige L-AUS opdatering på en ny og spændende måde med dette kursus fra ELsikkerhed.

Kl. 8.30 Frederikshavn Maritime Erhvervspark Silovej 8, 9900 Frederikshavn

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere