27.10.2020  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Installatør Agendaen #3: Sådan får du Installationsbekendtgørelsen ind under huden

Hvordan kan man blive klædt på til at arbejde med den nye Installationsbekendtgørelse? To installatører og en rådgiver deler deres erfaringer og fortæller om nye værktøjer.

Du kan nu lytte til den tredje udgave af Installatør Agendaen, der er en podcast fra Installatør.dk, og som denne gang er finansieret af kursusudbyder og rådgivervirksomheden Elsikkerhed.dk.

Danmark fik en ny installationsbekendtgørelse og en standardserie i 2019. Podcasten handler om, hvordan installatørerne i praksis har fået det nye regime ind under huden og har integreret nye krav.

Deltagerne i podcasten taler f.eks. om, hvilke værktøjer de bruger – og det er ikke kun kurser. De taler om, hvorvidt de har mere dialog med kunderne om løsningerne, om risici forbundet med at gøre noget andet, end det standarderne og bekendtgørelsen siger, og om hvad fremtidssikrede installationer er.

Gæsterne er Peter Kjær fra Elsikkerhed.dk, Jesper Thomsen fra Roskilde Fjordens El og Kim Jensen fra Ørnhøj El. Vært er Eva Harpøth Skjoldborg. 

Podcasten er gratis tilgængelig for alle via podcast-apps som Apple Podcast og Spotify.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere