23.05.2023  |  VVS  |  Sanitet

En gamechanger til projekter med faldstammer

Uponor Building Solutions har store forventninger til årets fagmesse VVS'23 i Odense. Det skyldes ikke mindst lancering af Uponor Reno Port, et præfabrikeret vådrumsmoduls-koncept. Det er en potentiel gamechanger til projekter med renovering af faldstammer og stigestrenge i etageejendomme, mener produktchef Jesper Hansen.

For etageejendomme i den ældre boligmasse repræsenterer renovering af badeværelser en væsentlig forbedring af boligkvaliteten, men det kan også være et kostbart projekt med mange tilpasninger og en uoverskuelig mængde installatørtimer. Uponor Building Solutions er på fagmessen VVS'23 klar med en løsning, der viser nye veje.

"Med Uponor Reno Port tilbyder vi et præfabrikeret, gennemtestet og færdigmonteret vådrumsmodul, der er lige til at montere på pladsen og slutte til vand og afløb. Det sparer kostbar tid og strømliner installationen i forbindelse med for eksempel renovering af faldstammer og stigestrenge”, forklarer produktchef Jesper Hansen.

Læs også: Farverige high-end armaturer vises frem på messe

Reno Port-modulet kan tilpasses forskellige højder og findes i to versioner – indkapslet med lakeret stålplade eller forberedt til montering af fliser. Det giver stor fleksibilitet, ligesom modulet naturligvis leveres med præcis den konfiguration, der er valgt til det pågældende projekt. Dertil kommer en række fordele ved den efterfølgende drift.

"Beboerne får en både æstetisk og hygiejnisk løsning som samtidig overholder alle krav til sanitære løsninger. Derudover sørger den praktiske serviceluge for nem adgang til alle systemets tilkoblinger. På den lange bane kan der spares installatørtimer under vedligeholdelse. Vi har meget store forventninger til løsningen, som allerede har gået sin sejrsgang på det svenske marked", slutter produktchef Jesper Hansen. 

PiB

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere