03.07.2017  |  VVS  |  Sanitet

En klassisk handicapvask i sjældent flot design

Indhold fra partner Hvad er dette?

Laufen PRO LIBERTY - en komplet serie til bevægelseshæmmede

En klassisk handicapvask er sjældent et designeksemplar. Men Laufen har med den nye PRO LIBERTY håndvask formået at designe en handicapvask, som ligner en almindelig håndvask uden at gå på kompromis med det praktiske.

Selvom den designmæssigt minder om en håndvask som kunne sidde i ethvert badeværelse, er den beregnet til kørestolsbrugere – DIN Norm 18040. Har man brug for ekstra afsætningsplads, kan man som tilbehør montere den smarte hylde i keramik - Norm SIA 500.

En komplet serie til bevægelseshæmmede

Laufen PRO LIBERTY er en komplet serie til bevægelseshæmmede og består af håndvaske og væghængte toiletter med en længde på 70 cm. Til de væghængte toiletter er der udviklet specielle sæder med kraftige beslag og styrebuffere. Dette bevirker, at man får en yderst stabil og holdbar løsning. Håndvaskene findes i mange forskellige versioner.

De fås fx uden overløb specielt beregnet til hospitaler eller andre steder, hvor der stilles høje krav til hygiejnen. Ønsker man væghængte indbygningsarmaturer, kan man bestille håndvasken uden hanehul.

Laufen har de seneste år leveret PRO LIBERTY til mange af de nye hospitaler, plejeboliger samt diverse handicaptoiletter.

Mere fra LAUFEN Nordic A/S

LAUFEN Nordic A/S

www.laufen.dk

VI FORVANDLER BADEVÆRELSER TIL LEVENDE MILJØER Personligheden bag LAUFENs meget traditionsprægede schweiziske brand afspejler en symbiose mellem design, kvalitet og funktionalitet. LAUFEN er ROCA-koncernens vigtigste brand og en af verdens førende producenter med et globalt distributionsnetværk. Virksomhedens kernekompetence er vores knowhow inden for fr…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere