05.10.2022  |  VVS  |  Varme og køling

Energieffektiv manifold med bus-kommunikation

Indhold fra partner Hvad er dette?

Belilmos Manifold er en energieffektiv løsning i både montage, vedligeholdelse og drift. Og så er den klar til at kommunikere i de mest udbredte bus-protokoller, Modbus, BACnet og MP Bus. Så den er også nem at integrere i bygningens BMS-system.

Nem at montere – nem at integrere

Den nemme tilslutning og direkte integration i BMS’en er kun én af grundene til, at Belimos Manifold er nem at installere. Belimo har også sørget for, at manifolden er nem at montere. Du klikker den bare på beslaget, og de kompakte ventilmotorer kan også blot klikkes på ventilerne. Begge dele uden at bruge værktøj. Det sparer timer.

Energieffektiv i drift

I drift er manifolden også energieffektiv. Dels fordi den kan kobles på bygningens BMS og dermed er nemt at overvåge og justere. Dels fordi Belimos kugleventiler lukker helt tæt, så der ikke pibler energitab gennem systemet. Og dels fordi de elektriske ventilmotorer er virkelig energieffektive. De kræver f.eks. meget lidt spænding (0,2 W) for at holde sin position.

Selvrensende og vedligeholdelsesfri

Samtidig er der nærmest ingen vedligeholdelse. Kugleventilerne er selvrensende, så de sættes ikke til af kalk og snavs i vandet. Derfor lukker ventilerne også lige tæt efter flere års drift, som den dag de forlader fabrikken i Schweiz.

Kontakt Belimo og hør mere om dine muligheder med Belimos Manifold. www.belimo.dk

Mere fra Belimo A/S

Belimo A/S

www.belimo.dk

Schweizisk kvalitet og teknikDansk know how og lune Belimo A/S har siden 1981 været uafhængig dansk agent for Belimo AG i Schweiz. Det giver os en hel unik position på markedet. Vi råder over produkter fra en af verdens mest respekterede leverandører med mere end 1.100 ansatte fordelt på 30 lande og en årlig produktion på ca. 4,5 mio. motorer. Samtidig er vi et selvstændig dansk tea…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere