21.12.2017  |  EL  |  Energi

Energistyrelsen overtager solceller og husstandsvindmøller fra Energinet

Energistyrelsen overtager pr. 1. januar 2018 de såkaldte PSO-opgaver, blandt andet solceller og husstandsvindmøller, fra Energinet.

Når 2017 går på hæld, og kalenderen siger 2018, vil Energistyrelsen have overtaget en række myndighedsopgaver fra Energinet.

Det gælder blandt andet administration af støtte til solceller, husstandsvindmøller, vindmøller og biogas, herunder afgørelser om støtte/nettoafregning, afregning af pristillæg og efterfølgende ændringer og flytninger (de såkaldte PSO-opgaver).

Fremtidige henvendelser
Virksomheder og enkeltpersoner, som er berørt af de nævnte opgaver, skal som udgangspunkt ikke foretage sig noget i forbindelse med overflytningen af opgavevaretagelsen.

Fremtidige henvendelser vil dog primært skulle ske til Energistyrelsen. Det kan være spørgsmål vedrørende afregning af den strøm, et anlæg producerer, hvis man har behov for at ændre sit anlæg, eller hvis man flytter eller køber et hus med fx solcelleanlæg.

Energinet og Energistyrelsen har udsendt en meddelelse via e-boks til berørte virksomheder og enkeltpersoner.

Opgaverne bliver varetaget af Energistyrelsens Center for Energiadministration, som har hjemme i Esbjerg.

- JKK 

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere