Energinet.dk

Energi

Energinet: Uansvarligt at kabellægge mere af 400 kV-forbindelsen

Det samlede danske elnet bliver truet på sin stabilitet, hvis mere end 26 km af 400 kV-forbindelsen i Vest- og Sydjylland bliver lagt som kabel. Det kan ifølge Energinet ødelægge kompotenter i systemet, men også elektriske apparater ved forbrugerne.

Energi

Energistyrelsen overtager solceller og husstandsvindmøller fra Energinet

Energistyrelsen overtager pr. 1. januar 2018 de såkaldte PSO-opgaver, blandt andet solceller og husstandsvindmøller, fra Energinet.

Energi

Boligejere er ligeglade med solcellepuljen

Opgørelsen af ansøgninger til solcellepuljen viser, at interessen for solceller er på retur. Til efteråret kan ny pulje dog tiltrække flere ansøgninger, vurderer Energinet.dk.

Energi

Solcelle-ansøgninger vælter ind hos Energinet.dk

Telefonerne var rødglødende, da Energinet.dk mandag åbnede op for en ny solcellepulje, hvor danskere kan søge om støtte til nye solcelleanlæg.

Energi

Der bliver rift om solcellepuljer

Der forventes mange ansøgninger, når Energinet.dk åbner op for solcellepuljer den 16. marts.

Branchen

2013 bød på øget kulfyring

Trods vindmøllerekord i december bød 2013 som helhed på øget kulfyring i forhold til 2012 og dermed større CO2-udledning fra elproduktionen, skriver Ingeniøren.dk.

Salget af solceller i kraftig opbremsning

De nye solcelle-regler, som blev vedtaget lige før årsskiftet, har lammet privatmarkedet totalt. Det viser tal fra Energinet.dk og flere energiselskaber.

Staten køber regionale højspændingsnet

Det statsejede selskab, Energinet.dk, køber de regionale højspændingsnet for 5,7 milliarder kroner.

El-materiel

Mangeårigt samarbejde skaber forretningstillid

Energinet og Intego har i en årrække haft et godt samarbejde. Særligt én mand har gjort et godt indtryk - og dét er noget, der skaber tillid og giver arbejdsopgaver.

Energi

Solcelleanlæg kan blive dyre for statskassen

Solcelleanlæg med tilsluttede batterier vil snart brede sig i danske hjem, mener energieksperter. Og det kan ende med at koste staten mange penge.

Energi

Batterianlæg vil få solceller på hvert fjerde tag

En ny undersøgelse viser, at små batterianlæg kan få endnu flere boligejere til at dække deres tage med solceller i fremtiden. Energiprofessor er dog hverken imponeret eller begejstret.

Energi

Solcelleregler giver grå hår i hovedet

Mange komplicerede regler gør det vanskeligt at søge om forhøjet pristillæg gennem Energinet.dks solcellepulje, mener Tekniq.

Danske solceller satte rekord i forårsvejret

Høj sol betød at de danske solcelleanlæg tirsdag satte produktionsrekord.

Solcellemarkedet lever stadig

Der sælges fortsat små solcelleanlæg på trods af usikkerheden om afregningsprisen og afskaffelsen af nettomålerordningen, skriver licitationen.dk.

Solcelle-salg firedoblet på halvt år

Siden nytår er det totale antal registrerede solcelleanlæg i Danmark mere end firedoblet. Det viser en opgørelse, som Spar Nord har lavet i samarbejde med Energinet.dk

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere