07.08.2019  |  EL  |  El-materiel

Mangeårigt samarbejde skaber forretningstillid

Energinet og Intego har i en årrække haft et godt samarbejde. Særligt én mand har gjort et godt indtryk - og dét er noget, der skaber tillid og giver arbejdsopgaver.

Energinet, der driver den danske energiinfrastruktur, har i 12 år haft en fast Integomand ind og ud af huset til at lave diverse tekniske opgaver. Det samarbejde har skabt et godt tillidsforhold mellem de to parter.

Læs også: Dansk El-Forbund indgår lønaftale med udenlandsk virksomhed

Derfor faldt valget også naturligt på den tekniske servicepartner Intego, da Energinet stod overfor at skulle totalrenovere sit kontrolrum, hvor det danske el-transmissionsnet styres fra. Intego fik til opgave at stå for den el-tekniske del vedrørende pultmontage og etablering af installationer i et midlertidigt kontrolrum. 

Meldingen var klar, Energinet efterspurgte sin faste Integomand, servicetekniker Admir Halilovic:

”Vi ville have Admir på opgaven, fordi han ved nøjagtigt, hvad vi vil have og kender huset så godt”, fortæller gruppeleder hos Energinet, Johannes Dalegaard Guldbæk.

Styr på installationerne 
Energinets kontrolrum ligger i Erritsø, og det er ikke et sted, som alle har adgang til. Derimod er det et rum, hvor det er vigtigt at have fuldstændigt styr på, hvad der er op og ned, når man begynder at røre ved installationerne.

Da kontrolrummet skulle renoveres, krævede det, at man lavede et midlertidigt set-up og flyttede al udstyr én etage ned, hvor medarbejderne skulle sidde i to til tre måneder. Og her var det Admir Halilovic, der stod for afmontering af el, flytning af inventar samt opstilling af både inventar og elinstallationer i det midlertidige kontrolrum.

”Foruden at have styr på el-delen, var Admir vores altmuligmand og der var nærmest ikke den ting, han ikke lavede i forbindelse med projektet”, fortæller Johannes Dalegaard Guldbæk.

Læs også: Intego sætter strøm til Aalborgs nye el-bus

Admir Halilovic stod også for at rådgive Energinet i forhold til at designe ny pulte til vagterne, så de er fremtidssikret med udvidelsesmuligheder. Og havde ligeledes ansvaret for det el-tekniske ved pultmonteringen.

- SDN

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere