22.01.2021  |  EL  |  El-materiel

Enestående udvidelse af Skagen Havn giver mere strøm på havnen – DanCables leverer kablerne

Indhold fra partner Hvad er dette?

Skagen Havn er Danmarks største fiskerihavn og en aktiv erhvervshavn. Det er en havn i vækst og med et globalt udsyn, der ønsker optimale rammer for kommerciel vækst og udvikling.

Derfor er Skagen Havn nu i gang med tredje etape af en havneudvidelse. Den vil skabe større og bedre rammer for havnens kerneområder: fiskeri, fiskeindustri og følgeerhverv. DanCables er stolte af at være en af de mange underleverandører til denne udvidelse. Igennem Lemvigh-Müller har vi leveret aluminium installationskabler fordelt på 10.000 meter HFAL-S klasse 2 kabler, og 2.400 meter HFAL-M klasse 1 kabler. Kablerne er leveret til den udførende el-partner på byggeriet. Installationskablerne skal bruges til to transformerstationer, der hver især skal forsyne fem landstrømsanlæg. Når havneudvidelsen står færdig i 2021 vil de nye landstrømsanlæg være klar til at levere strøm til flere typer fartøjer.

Kontakt os

Hvis du står med et projekt som det på Skagen Havn eller andet, og vil høre mere om vores installationskabler, så kan du kontakte os via kontaktsiden på vores hjemmeside eller +45 44 22 30 80. Vi står klar til med råd og vejledning.

Læs mere om installationskabler i aluminium her.

Mere fra DanCables ApS

DanCables ApS

www.dancables.com

DanCables er en international designer, af innovative kabelløsninger, grundlagt af Dan Larsen. Dan har gennem mere end 30 år haft stillinger som administrerende direktør og direktør for Draka Renewables og Global Sales Director hos Prysmian Renewables. Hans uovertrufne viden og kompetencer er hver dag med til at gøre en forskel for vores kunder, når der…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere