20.02.2020  |  VENTILATION  |  Branchen

Entreprenører flokkes om kurser i ny brandnorm

Øland tilbyder entreprenører gratis kurser i den nye brandnorm DS48-5. Og kurserne er efterspurgte - der er foreløbig afholdt 15 med forventning om flere - inden ordningen træder i kraft i marts.

Det er ved at være sidste chance, hvis man skal nå at læse og forstå den nye brandorm, inden den træder i kraft 6. marts.

Brandnormen, DS48-5, består af et 100 sider langt regelsæt, hvor ventilationsvirksomheden Øland gennem de seneste måneder tilbudt gratis kurser, der giver entreprenørerne mulighed for at få en mundtlig gennemgang af de nye regler.

Kurserne er populære blandt entreprenørerne. Øland har indtil videre afholdt 15 kurser, hvor der har været over 20 deltagere enkelte steder.

Derudover har ventilationsvirksomheden planlagt yderligere ti kurser frem mod 6. marts.

Læs også: Øland: Store perspektiver i samarbejder med udenlandske entreprenører

”Der er kun ét tidspunkt, hvor entreprenørerne kan tygge sig gennem den nye brandnorm, og det er i fritiden. Mange får det ikke gjort og udskyder det til sidste øjeblik, hvilket jeg godt forstår, for det er en tung omgang. Vi er nødt til at sætte os grundigt ind i alle nye tiltag, og vi deler meget gerne ud af vores viden som en gratis service”, siger Henning Andersen, der er ansvarlig for tekniske produkter i Øland og afholder af kurserne.

I alt forventer Øland, at 300 entreprenører vil deltage i gennemgangen af brandnormen inden ikrafttrædelsen.

- HCL

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere