05.10.2021  |  EL  |  El-materiel

Europacable får plads i ny Europa-Kommissions arbejdsgruppe

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vedr. offshore vedvarende energi

Europacable er blevet udvalgt blandt 130 kandidater til at være medlem af en nyoprettet Europa-Kommissionens arbejdsgruppe for offshore vedvarende energi, med i alt 20 medlemmer.

Deltagelsen skal være med til at styrke det europæiske samarbejde og anerkender Europacables centrale rolle, som en betroet partner. Europocable vil blive repræsenteret af Mats Holmberg, Head of Group Public Affairs hos NKT.

Sammen med de andre af arbejdsgruppens medlemmer vil Europacable dele ud af sin tekniske ekspertise og know-how, for at bidrage til EUs ambition om at implementere mindst 300 GW havvind inden 2050.

Arbejdsgruppen forventes at udvikle anbefalinger til både Europa-Kommissionen og EU-medlemsstaterne om en række emner såsom:

  • Foranstaltninger der kan styrke det industrielle grundlag og EU's værdikæde for vedvarende offshore energiteknologier
  • Identificer nye tiltag og initiativer for segmenter af værdikæden, hvor EU-industrier skal være konkurrencedygtige på global skala (også under hensyntagen til import af kritiske råvarer).

Prysmian Group har været medlem af Europacable siden 1991. Læs mere om Europacable her - Europacable

Første arbejdsgruppemøde finder sted den 13. oktober 2021. Læs mere om den ny EU-kommissions Offshore Renewable Energy Working Group her.

Mere fra Prysmian Group Denmark A/S

Prysmian Group Denmark A/S

www.prysmiangroup.dk

Prysmian Group er verdens førende inden for udvikling, produktion, logistik og installation af kabler og kabelsystemer til forskelligartet applikation inden for energi- og telekommunikationsbranchen. Med næsten 140 års erfaring, en årligt omsætning på over 11 milliarder euro og godt 30.000 ansatte fordelt på tværs af 50 lande og 112 fabrikker. Pr…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere