03.03.2021  |  EL  |  Branchen

Europacable overensstemmelseskontrol af CPR mærkning og DoP

Indhold fra partner Hvad er dette?

Check-liste

Europacable præsenterer endnu en check-liste relateret til CPR, menlig en komplet guide til overensstemmelseskontrol af CPR mærkning og DoP dokumentation for et kabel.

Uanset hvad din rolle er - grossist, rådgiver eller installatør - har du juridisk ansvar i forbindelse med overholdelse af CPR-kravene.

CPR mærkningen er som regel fastgjort til kablet eller dets emballage, og indeholder alle relevante oplysninger for at træffe en informeret beslutning om karakteristika / ydeevne samt sporbarhed hos producenten og det bemyndigede organ. DoP også kaldet ydeevnedeklaration skal være tilgængelig på det lokale sprog enten på papir eller digitalt.

Download Guide til Overensstemmelseskontrol her med de trin, som alle indkøbere af kabler skal følge for at være sikker på, at mærkningen og dokumentationen er i fuld overensstemmelse med CPR-regulativet.

Find samme information på Europacable hjemmeside

Eller læs mere om CPR på vores hjemmeside hvor du også kan finde alle vores DoP'er.

Mere fra Prysmian Group Denmark A/S

Prysmian Group Denmark A/S

www.prysmiangroup.dk

Prysmian Group er verdens førende inden for udvikling, produktion, logistik og installation af kabler og kabelsystemer til forskelligartet applikation inden for energi- og telekommunikationsbranchen. Med næsten 140 års erfaring, en årligt omsætning på over 11 milliarder euro og godt 30.000 ansatte fordelt på tværs af 50 lande og 112 fabrikker. Pr…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere