01.11.2019  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Få styr på dagens omsætning med Billy Regnskabsprogram

Indhold fra partner Hvad er dette?

Billy Regnskabsprogram arbejder for at gøre bogføringen nem og effektiv for små- og mellemstore virksomheder. Med de seneste to POS Apps, kan du få overført dagens salgstal fra dit kassesystem til Billy helt automatisk.

Med Billys to nye POS Apps, GoAppified og Bizsys, kan du få styr på dagens omsætning helt uden at løfte en finger. Når dagen er omme, bliver salgstallene automatisk overført til Billy Regnskabsprogram. Det er både nemt og effektivt. 

Når dit kassessystem og regnskabsprogram kan tale sammen, så betyder det også mere tid til at drive din forretning. 

Det er enkelt, at komme i gang med både GoAppified og Blizsys. Begge POS Apps står nemlig for al opsætning og sikrer, at alt fungerer som det skal.


Prøv Billy Regnskabsprogram helt gratis og find ud af om dét er det rigtige for dig.

Mere fra Billy Regnskabsprogram

Billy Regnskabsprogram

www.billy.dk

I Billy gør vi regnskab og bogføring nemt for alle. Vores regnskabsprogram er nemlig bygget til at gøre livet lettere for dig som selvstændig, så du kan bruge mindre tid på regnskab og mere tid på din virksomhed.Du behøver med andre ord hverken at være revisor eller bogholder for at kunne bruge Billy. Det er nemt at sende fakturaer, scanne kvitteringer og afregne moms med få klik. Og du har altid…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere