24.02.2017  |  EL  |  Branchen

Fejl på eltavle skyld i elinstallatørs alvorlige forbrændinger

En elinstallatør fik i sidste uge alvorlige forbrændinger i ansigtet og på hænderne, da han havde en arbejdsopgave på Shell Raffinaderiet i Fredericia.

En teknisk fejl i en eltavle var i sidste uge årsag til, at en elinstallatør kom slemt til skade på Shell Raffinaderiet i Fredericia.

Elinstallatøren, der er ansat hos installationsvirksomheden Caverion, fik alvorlige forbrændinger i ansigtet og på hænderne, oplyser Neda Maria Kaizumi, sikkerhedschef hos Caverion Danmark-Norge, til Fredericia Dagblad.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Umiddelbart efter ulykken blev den tilskadekomne kørt til Odense Universitetshospital, hvor lægerne kunne konstatere, at elinstallatøren havde fået første- og andengradsforbrændinger i ansigtet og på hænderne, men ikke skader på øjnene og i svælget.   

Alle sikkerhedsproducerer blev overholdt
Caverion og Shell har i fællesskab foretaget en undersøgelse af arbejdsulykken, der fandt sted den 14. februar.

Også Sikkerhedsstyrelsen og Arbejdstilsynet har undersøgt ulykken og nået frem til, at alle sikkerhedsprocedurer er overholdt, og at arbejdsmiljøet på raffinaderiet er i orden.

For at forebygge ulykker i fremtiden har Shell desuden bestilt et grundigt tjek hos eltavle-leverandøren, oplyser Neda Maria Kaizumi til Fredericia Dagblad.

Elinstallatøren er nu udskrevet fra hospitalet.

- JKK 

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere