07.10.2021  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Firstmover melder klar til VVS-fest med fyldt værktøjskasse

Ved VVS ´21 den 12.-14. oktober kan installatørerne, der besøger fischer, opleve en hel række banebrydende løsninger målrettet effektivt og kvalitetsbevidst installationsarbejde.

VELTEK og Odense Congress Center slår den 12.-14. oktober dørene op til den længe ventede VVS ’21. Messen har på grund af Corona været udskudt, men nu er det endelig muligt at samle hele branchen igen til tre dage med fuldt fokus på faglighed, netværk og seneste nyt fra de mange udstillere. 

”VVS-messen er branchens absolut største begivenhed, og vi glæder os meget til at mødes igen, sige hej til kendte ansigter, knytte nye forbindelser og blive klogere på udviklingen”, siger Nordic Head of Product and Marketing Management, Lars Holbæk, fra fischer, der står klar til at tage imod de besøgende på stand C-4913.

Masser af nyheder

Som optakt til messen har man hos fischer i år fyldt værktøjskassen med en række innovative nyheder, som for fleres vedkommende får premiere på VVS ’21. Befæstigelsesproducenten står således klar med en lang række løsninger, der er målrettet installationsarbejdet og udviklet til at gøre det nemmere for installatørerne at nå i mål i den rette kvalitet.

Blandt nyhederne er verdens første silikonefri plug- og skrueløsning til fastgørelse i vådrum. Derudover kan installatørerne opleve WST 12x150- samt WST Klik-løsningerne, der gør det nemmere at installere og justere blandt andet håndvaske på plads i vådrum.

Verdensnyhed på VVS ’21 

Installatørerne kan se frem til, at fischer på VVS ’21 løfter sløret for ligefrem en verdensnyhed, der sætter helt nye standarder inden for skånsom fastgørelse. Den dugfriske injektionsmørtel er allerede blevet Svanemærket og er desuden helt fri for farlig kemi, så emballagen er helt uden faresymboler, ligesom installatørerne ikke behøver at sætte sig ind i et sikkerhedsdatablad. 

”Den nye løsning lægger sig i naturlig forlængelse af vores mangeårige satsning på grøn produktudvikling med fokus på at skåne miljøet og sikre et bedre arbejdsmiljø og indeklima”, påpeger Lars Holbæk.

-CH

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere