Nyhed

Byggeri

Connex Release 2022.1

Vi har udgivet nye funktioner, forbedringer og fejlrettelser i applikationen. Blandt andet kan brugere nu deaktivere både kommunikationskanaler og workflows, samt inkludere både tjeklister og brugergrupper ved kopiering af et projekt. Se alle nyheder og f

Indhold fra partner

Belysning

Notor 65 Dynamic - With the light qualities of nature

Notor 65 Dynamic er et innovativt armatur, som er designet til at forbedre indendørsmiljøer og øge det psykiske velbefindende hos dem, der opholder sig i miljøet. For os handler bæredygtighed og sundhed om langsigtethed og proaktive indsatser.

Indhold fra partner

Arbejdsredskaber

IP-klassificerede EcoStruxure™-mikrodatacentre er kommet til Europa

Schneider Electrics R-serie af EcoStruxure™-mikrodatacentre til barske indendørsmiljøer er nu tilgængelige i Europa.

Belysning

NYHED - Cirrus lyser din vej op i mørket

Æstetikken og lyskomforten er vigtige parametre – især her i Norden, hvor vi har mørke en stor del af året. Fagerhult præsenterer nu Cirrus stolpearmatur, der tilbyder et skandinavisk moderne design kombineret med høj lyskomfort.

Indhold fra partner

Varme og køling

NY hvid digital rumtermostat - COMFORT IP fra Pettinaroli

Pettinarolis intelligente COMFORT IP gulvvarmesystem udvides nu med en smart digital rumtermostat i hvid. Så nu kan du vælge imellem en analog rumtermostat eller en digital i enten sort eller hvid.

Indhold fra partner

Branchen

Ny komponent kan optimere fjernvarmenettet

Frese Omløb skaber øgede muligheder for at optimere energieffektiviteten i fjernvarmenettet ved at sænke unødigt høje temperaturer og tryk.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere