03.12.2020  |  EL  |  Belysning

NYHED - Cirrus lyser din vej op i mørket

Indhold fra partner Hvad er dette?

Æstetikken og lyskomforten er vigtige parametre – især her i Norden, hvor vi har mørke en stor del af året. Fagerhult præsenterer nu Cirrus stolpearmatur, der tilbyder et skandinavisk moderne design kombineret med høj lyskomfort.

Cirrus er designet til det nordiske marked, og er en moderne og elegant park-lygte med et behageligt indirekte lys til beboelsesområder, parker og stier. 

Det visuelle design har rene og harmoniske linjer og kurver, hvilket bevirker, at armaturet ikke kun er smukt om natten, når lyset er tændt, men også om dagen, når lyset er slukket. 

Den kraftige kant, der holder kuplen og toppen sammen sikrer samtidig, at regnvandet kan dryppe af, det er således ikke kun en teknisk feature, men er også med til at give armaturet karakter. 

LED teknologien er integreret i bunden af armaturet og lyser op på toppen, der fungerer som reflektor. Denne konstruktion sikrer et behageligt indirekte lys og bidrager til det elegante udtryk. 

Standart: Alugrey, 830, 1200 - 3.000 lm, fabriksmonteret gummikabel, Cl. II, CREE dioe og Xitanium driver. 

Ønske om anden farve-, kabel- og lumenvarianter, kan som andre udendørs produkter, skabes i Fagerhult Configure, efter kundens ønske. 

Cirrus består af få dele, som kan genanvendes næsten 100%. Top og bund er støbt aluminium, og kuplen er fremstillet i PMMA (akryl). Flere af de tekniske dele bliver også anvendt i andre af Fagerhults produkter, så man opnår en synergi, der gavner både pris og miljø.

Oplev Cirrus lige her!

Mere fra Fagerhult AS

Fagerhult AS

https://www.fagerhult.dk

Fagerhult  Vi udvikler og producerer belysning til offentlige miljøer, både indendørs og udendørs. Med vores omfattende viden om belysning og vores brede sortiment får du en partner til hele projektet. Vores produkter gør fremtiden lysere. Ikke mørkere.  For os handler bæredygtighed om balance…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere