Flådestyring

Branchen

ABAX opkøber danske Fleetfinder

ABAX Group har i dag færdiggjort opkøbet af den danske virksomhed Fleetfinder ApS, der er blandt de førende inden for GPS-tracking og flådestyring i Danmark.

Indhold fra partner

El-materiel

Transportteknologi skaber merværdi

Fremover bliver det nemmere for Roskilde Fjordens El at dokumentere over for SKAT, hvad firmabilerne bliver brugt til. De har nemlig implementeret en ny "medarbejder" - en kørebog, der kan fungere som flådestyring.

Arbejdsredskaber

Få mere ud af flådestyring

Nøgletal fra den daglige brug af servicebiler kan vise vej til kørselsoptimering, da den elektroniske kørebog ifølge flådestyringsleverandøren Ecofleet gemmer på en guldgrube af viden.

GPS-overvågning kræver tydelig varsling

En dom i Arbejdsretten fastslår, at medarbejderne skal varsles klart og tydeligt, hvis flådestyring skal bruges til at kontrollere de ansatte.

Få flåden sikkert hjem

Få bedre overblik over virksomhedens køretøjer med Safefleet og få indblik i både position og driftstatus.

Flådestyring giver færre afbrydelser i arbejdet

Elinstallatørvirksomheden C. Erichsen & Søn har gode erfaringer med sit nye flådestyringssystem, der blandt andet har overflødiggjort mange telefonopkald med spørgsmålet: ”Hvor er du?”

Branchen

Markedsundersøgelse for VVS Branchen

Brug og udbredelse af GPS Tracking

Indhold fra partner

Virksomhedsdrift

Flådestyring sparer 11 procent i brændstof

Efter de 29 firmabiler fra Axel Sørensen A/S har fået flådestyring, sparer den travle bornholmske installationsvirksomhed 11 procent brændstof.

Arbejdsredskaber

Sikker dokumentation med flådestyring

Mange større virksomheder har indført GPS-overvågning i deres servicebiler. Nu vil de også mindre installatørvirksomheder have flådestyring, der kan give bedre overblik og hurtige besparelser i hverdagen.

Flådestyring i farver

Det bliver nemmere at planlægge med den nye WPA flådestyring, der giver konstant overblik over blandt andet ankomsttidspunkt.

It i bilen sparer tid og penge

De bedste redskaber skal med i værktøjskassen, når håndværket skal været i orden. Men arbejdsgangene i hverdagen skal også fungere for at få overskud på bundlinjen og smil i virksomheden. Større kundetilfredshed, god økonomistyring og effektiv drift går hånd i hånd med it i servicevognen. Vi ser nærmere på de digitale værktøjer som fremtidens bud på arbejdssedler, varebestilling, lagerstyring, fakturering og flådestyring. Der er ingen nemme løsninger, men stadig fordele at høste, når medarbejdere i marken er online med kontoret.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere