30.05.2022  |  VVS  |  Sanitet

Fleksibel afløbsrende sparer tid både for beboere og installatør

Flere og flere kunder ønsker et enkelt design, der både er flot og hygiejnisk, i deres bruseniche. I 92 nye lejligheder i Randers var det lidt af en øjenåbner for bygherrer D4 Byg og Kallesøe Installation ApS at give sig i kast med et nyt produkt – som viste sig at spare vigtig tid.

I Kornparken i Randers står snart 92 nye lejeboliger klar. På badeværelset kan beboerne glæde sig over flere løsninger fra sanitetsvirksomheden Geberit, heriblandt afløbsrenden CleanLine, der ikke kun ser godt ud designmæssigt, men som også er nemmere at vedligeholde, da der ikke ophobes snavs som sæberester og hår. Det skyldes, at vandet frem for at løbe usynligt ud i en rende har elegante samleprofiler i rustfrit stål, og at selve vandlåsen er selvrensende. Herudover er der installeret væghængt toilet fra Ifö og betjeningsplader og cisterne fra Geberit.

Vi valgte Geberit til byggeriet fordi vi ved at kvaliteten er i orden. Det giver ro i maven med godt håndværk og gode produkter. Og så er der tilmed op til 10 års garanti på produkterne”, fortæller Christian Kallesøe, ejer og installatør hos Kallesøe Installation ApS.

En fleksibel afløbsrende, der nemt kan installeres og skæres til 

Christian Kallesøe havde hørt om Geberits afløbsrende CleanLine før, men projektet i Kornparken blev hans første oplevelse med afløbsrenden i egne hænder, hvor afløbsrenden er installeret i alle 92 boliger

Geberit sendte på forhånd en let forståelig installationsvideo, hvor man på bare 8 minutter ser en illustrering af installationen. Herefter kunne jeg nemt korte afløbsrenden til i længden, så den passede præcis til målene på brusenicherne kun med hjælp af et vaterpas og en sav. Det sparede mig en del tid i forhold til andre afløbsrender, jeg tidligere har installeret”, fortæller Christian Kallesøe.

LÆS OGSÅ: Store potentialer for udfasning af olie- og gasfyr i det offentlige

Geberit CleanLine er let at skære af i begge ender og kan justeres til på millimeter afhængig af rumforholdene, ligesom den kan justeres 3,5 cm i højden. Det giver mulighed for næsten alle typer fliser.

I dag er byggeprojektet i afslutningsfasen, men for Christian Kallesøe er det bestemt ikke sidste gang, han gentager succesen med Geberits produkter.

”Min oplevelse er, at bygherren, Michael Brogaard, har været meget tilfreds med processen og Geberits løsninger, så hvorfor ikke gentage succesen?” afslutter han.

-AKJ

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere