28.05.2018  |  VVS  |  Sanitet

Fleksibel vægflange til ShowerLine giver lettere installation

Indhold fra partner Hvad er dette?

Unidrain har opdateret det populære ShowerLine-armatur med en fleksibel vægflange. Det betyder, at armaturet nu kan tilpasses drilske hjørner og dermed giver lettere installation.

Unidrains specialdesignede afløbsarmatur ShowerLine er den ideelle løsning til brusenicher, hvor du ønsker et 100 % sikkert og vandtæt resultat.

ShowerLine fastgøres til væggen via en særlig flange og støbes fast i gulvet. Afløbet sikrer, at der automatisk skabes et indbygget fald på 2 %, hvilket letter støbeprocessen.

Læs også: Unidrain flytter fokus fra funktionalitet til livsstil

Unidrains patenterede flangesystem er videreudviklet i ShowerLine-armaturet. Det gør afløbet til den hidtil stærkeste og sikreste installation til brusenicher.

Opdatering af ShowerLine
Ud over at have en sikkerhed, der er i top, har designvirksomheden videreudviklet ShowerLine, så installationen bliver lettere.

- På den originale ShowerLine-løsning er vægflangen svejset fast, så den passer til et hjørne på præcis 90°. Det giver dog visse udfordringer, hvis man har at gøre med et drilsk hjørne i brusenichen, som ikke er de nøjagtige 90°, fortæller Unidrains produktchef, Jacob Honoré.

- Derfor har vi opgraderet ShowerLine med en vægflange, som ikke er svejset på. Flangen er fleksibel og kan nemmere justeres.

Mere fra Unidrain A/S

Unidrain A/S

www.unidrain.dk

I 2003 udviklede arkitekt Claus Dyre et lineært gulvafløb til placering mod væggen, hvilket blev starten på Unidrain. Siden er der kommet adskillige produkter til, som alle har samme fokus på både funktion og design.Unidrains unikke gulvafløbssystem er på få år blevet byggebranchens foretrukne. Der findes i dag Unidrain installationer over hele verden, og Unidrain er blevet et begreb for moderne g…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere