21.02.2019  |  EL  |  Branchen

FLEXIBEL CONTAINERLEJE hos BOXIT

Indhold fra partner Hvad er dette?

Brug en materialecontainer når du har brug for xtra plads i kort eller lang tid. En container fra BOXIT er en økonomisk og flexibel løsning.

EFFEKTIV SIKRING
Har du behov for at opbevare værktøj, varer, maskiner eller inventar trygt og sikkert, er en container et sikkert valg, når du skal beskytte mod tyveri og vejrlig.

XTRA PLADS PÅ BYGGEPLADSEN - ISOLERET CONTAINER TIL ERHVERV

En isoleret container er et godt valg, når du behov for en midlertidig lagerløsning til opbevaring af materialer, som ikke tåler fugt. Isoleringen beskytter containerens indhold mod den kodens, der kan opstå ved temperaturudsving.

De materialer, du opbevarer, ligger derfor tørt og sikkert. Vores isolerede containere bliver ofte benyttet til opbevaring af byggemateriel, maskiner og andet følsomt udstyr, som ikke tåler fugt.

Særligt i vinterhalvåret, hvor temperaturudsvingene er store, er en isoleret container en god og sikker løsning. Klik her for at se prisliste af containerleje.

ER PLADSEN BLEVET FOR TRANG?
Så er det værd at overveje leje eller køb af en container i stedet for at bygge til. Du undgår det store forarbejde og omkostninger med at søge de tilladelser, som en tilbygning kræver. I løbet af få arbejdsdage har du en container – uden myndighedsgodkendelser.

BOXIT leverer typisk containerne som 20 fod (ca. 6 m.), men vi råder også over standardcontainere i 10 fod og uisolerede i 40 fod. Du kan se containernes mål her.

HURTIG LEVERING
BOXIT er både landsdækkende og lokal. Der går typisk kun 1-3 dage, fra du bestiller leje af en container, til vi leverer. Med vores egen lastbil, et landsdækkende samarbejde med lokale vognmænd samt depoter over hele landet er vi aldrig langt fra dig.*

*BOXIT leverer i hele Danmark. Det er forbundet med ekstraomkostninger at få leveret containere på ikke-brofaste øer. Kontakt BOXIT for yderligere oplysninger om fragtpriser, leveringstider m.m. Priserne er ekskl. moms og alle priser er i DKK.

Hvis du mangler containertilbehør, såsom låse, reoler eller rampe til containeren, kan du købe og leje her.

INGEN SKJULTE GEBYRER
Hos BOXIT har vi de billigste priser for udlejning af containere – og de mest gennemskuelige. Eksempelvis er af- og pålæsning inkluderet i prisen. Du betaler for leje og transport og får derfor ingen ubehagelige tillæg eller overraskelser. Egentlig ønsker vi bare, at det skal være nemt og bekvemt – derfor har vi også en meget kort og flexibel opsigelse. 

Vi har gjort det nemt for dig at leje en materialecontainer til opbevaring. Ring 7070 1790 - send en e-mail til container@boxit.dk eller se vores spørgeguide her. 

Af Martin Jensen

Mere fra BOXIT Container

BOXIT Container

https://www.boxit.dk/container-udlejning

BOXIT tilbyder containerudlejning og salg af containere til private og erhverv. Vi har et bredt udvalg af containere til leje, og med vores fleksible levering kan du typisk have din container på adressen 2-3 dage efter bestilling.  Om du skal købe eller leje en container afhænger af dine behov. Vi rådgiver dig til at vælge den rigtige containerl…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere