06.10.2022  |  EL  |  Branchen

Forbund: Bevar tidlig pension

Elektrikerne ønsker fortsættelse og helst forbedring af den såkaldte Arne-pension efter valget.

Ved dette folketingsvalg er et hovedkrav fra Dansk El-Forbund (DEF) til politikerne en fortsættelse af retten til tidlig pension, den såkaldte Arne-pension. Allerhelst skal den forbedres.

Ifølge fagbladet Elektrikeren er der i forbindelse med valget oprettet en særlig hjemmeside. På folketingsvalg.def.dk kan man se videoer med to elektrikere, der har fået tilkendt retten til tidlig pension. Begge mærker virkningerne af et langt fysisk arbejdsliv i kroppen.

Læs også: SMVdanmark om Arne-pension: Nybrud at selvstændiges problemer anerkendes

Hjemmesiden omtaler også andre mærkesager og emner, men den tidlige pension ligger i toppen af DEF’s ønsker til en kommende regering. Forbundsformand Jørgen Juul Rasmussen siger:

”Selvom de ikke tør sige det højt, er der ingen tvivl om, at partier som Venstre og Konservative gerne ser, at retten til tidlig pension ryger hen, hvor peberet gror. Men i DEF vil vi kæmpe for, at den bevares – og endnu bedre: At den bliver forbedret”.

- PiB

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere