27.06.2018  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Forlæng aftenhyggen med ny strålevarmeteknologi

Indhold fra partner Hvad er dette?

Skandinaviens førende terrassevarmere med infrarød teknologi fås nu i Danmark.

Mindre spildt energi

En elektrisk terrassevarmer er mere energieffektiv som følge af, at strålevarmen bruges til at opvarme en overflade, hvilket får varmen til at reflektere tilbage. Med en gas terrassevarmer bruges energien delvis til at opvarme den omgivende luft, hvorefter denne energi forsvinder.

Virker som solens stråler

Den infrarøde teknologi er mest energieffektiv, fordi den udelukkende opvarmer de overflader, som lyset rammer. Det er samme princip som med solens stråler, hvor der ikke er noget varmetab undervejs, og det er med til at sikre den gode økonomi.

Strålevarmere er i dag videreudviklet, så de fås med lys i andre farver end rød. Det gælder f.eks. modellen IHC med et afdæmpet gul-orange skær, og CIR med helt usynlige varmestråler.

Lavere vedligeholdelsesomkostninger

Elektriske terrassevarmere kræver minimal vedligeholdelse i modsætning til gasdrevne varmeapparater, hvor gasbeholderen skal udskiftes med jævne mellemrum. Slanger og ventiler skal også rengøres regelmæssigt for at sikre, at apparatet fungerer korrekt. Dette er ikke nødvendigt med en elektrisk terrassevarmer.

Lavere driftsomkostninger

Driftsomkostningerne er mere fordelagtige med elektriske terrassevarmere. Normale gasbeholdere varer normalt op til en halv dag, før de skal udskiftes. Til sammenligning med dette bruger energieffektive elektriske terrassevarmere et minimalt forbrug af elektricitet i forhold til den varme, de udsender.

Beregningseksemplet viser, at det koster fem gange så meget at varme op med en gas terrassevarmer sammenlignet med en elektrisk terrassevarmer.

Mere fra Frico A/S

Frico A/S

http://tempusheat.dk/

Tempus Heat A/S er en moderne rådgivnings-, handels- og servicevirksomhed, som er eksklusiv distributør af det komplette produktprogram fra Frico. Med fokus på mennesker, energi og økonomi leverer vi en bred vifte af energirigtige opvarmningssystemer.Vi tilbyder rådgivning til bygherrer, rådgivende ingeniører, arkitekter, grossister, installatører og slutbrugere. Vi står til rå…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere