19.03.2020  |  EL  |  Branchen

Tempus Heat A/S skifter navn til Frico A/S

Indhold fra partner Hvad er dette?

Systemair AB har købt 60% af Tempus Heat A/S, hvorfor firmaet skifter navn til Frico A/S. Frico A/S vil fortsat have hovedkontor og lager i Horsens og et salgskontor i Hørsholm. Firmaet kommer til at fungere som hidtil, blot under et nyt navn.

Tempus Heat A/S har siden 2016 haft agenturet på Frico produkterne på det danske marked, og vi har fra begyndelsen koncentreret os om at udbrede kendskabet til og anvendelsen af Fricos energieffektive og intelligente løsninger indenfor komfort- og industriopvarmning.

Vores fælles passion for at skabe ideel opvarmning og energibesparende løsninger har ført os sammen, og vi ser gode muligheder for at styrke vores position på det danske marked som en del af Frico familien. 

Frico A/S vil også i fremtiden være totalleverandør af systemløsninger indenfor komfort- og industriopvarmning samt lufttæpper til alle formål. 

Firmaets kontaktoplysninger er uændrede og vi ser frem til et at betjene vores kunder som hidtil, blot under et nyt navn.

Tags: Frico A/S

Mere fra Frico A/S

Frico A/S

http://tempusheat.dk/

Tempus Heat A/S er en moderne rådgivnings-, handels- og servicevirksomhed, som er eksklusiv distributør af det komplette produktprogram fra Frico. Med fokus på mennesker, energi og økonomi leverer vi en bred vifte af energirigtige opvarmningssystemer.Vi tilbyder rådgivning til bygherrer, rådgivende ingeniører, arkitekter, grossister, installatører og slutbrugere. Vi står til rå…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere