27.02.2017  |  EL  |  Belysning

Fremtidens forskning i nyt lys

Indhold fra partner Hvad er dette?

LED, lavenergi og teknologi fra øverste hylde. Det er hvad DTU’s nye forskningskompleks fremover får gavn af med en skræddersyet belysningsløsning fra Solar.

Om lidt rykker masser af studerende ind i de ny- og ombyggede lokaler på Danmarks Tekniske Universitet i Lyngby. Og når de cirka 50.000 m2 store forskningsfaciliteter åbner dørene i starten af marts, er det med en moderne belysningsløsning fra Solar.

- Det særlige er, at al belysning er fuldstændig skræddersyet og specialbygget til byggeriet. Det drejer sig om i alt ca. 5.000 armaturer, der er udviklet i samarbejde med arkitekterne og ingeniørerne på projektet.  Alt er kort sagt custom-made, fortæller Solars salgschef Carsten Løvgren og fortsætter:

- Samtidig er det teknologisk set en løsning fra allerøverste hylde. Den repræsenterer de mest moderne og højteknologiske løsninger set fra et energimæssigt synspunkt.

Solar har leveret de specielle belysningsløsninger – en opgave, som kræver stor præcision, så forskningen og undervisningen får de helt rette bio-videnskabelige rammer. 

- Armaturerne i laboratorierne er udviklet, så de indgår som en del af loftet. De lange, smalle lysarmaturer er forsynet med flanger, som bærer loftspladerne. Løsningen består af en række individuelle og forskellige armaturer, som kun passer i det rum, de er bygget til. Alt er produceret efter helt individuelle mål, som sikrer maksimal integration mellem lofter og belysning, fortæller Carsten Løvgren.

Hele 5.000 armaturer og 3,5 kilometer loftskinner er brugt til projektet.

Solar har opbygget et stort knowhow omkring kundespecifikke løsninger, som udvikles i tæt samarbejde med bygherrer, arkitekter og rådgivende ingeniørfirmaer. Kombineret med unikke logistik-services som eksempelvis Fastbox, får kunderne den helt rigtige løsning til rette tid.

Kontaktperson: Carsten Leonhard Antonisen, salgsdirektør, Special Sales 40641267

Mere fra Solar Light – Når belysning betyder noget

Solar Light – Når belysning betyder noget

www.solarlight.dk/

VI ER HER FOR AT STYRKE DIN FORRETNING Der er nogen, der siger, at Danmark skal være et konkurrencesamfund. ”Hvad er nyheden i det?” svarer vi, der arbejder i el-branchen til daglig. For os har konkurrence været en realitet i årevis. Mange af os bruger en stor del af vores arbejdstid på at deltage i udbud. Arbejdstid, som for 3/4 vedkommende er spildt. I g…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere