06.08.2019  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Gør som COOP, JYSK og Læsø kommune

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vælg Solar Light som din næste belysningsleverandør.

Som Danmarks største belysningsleverandør, så er du med Solar Light sortimentet godt rustet til at løse alle belysningsopgaver. Du finder et bredt sortiment af professionelle belysningsprodukter med mange anvendelsesområder, indendørs såvel som udendørs. 

Vi er specialister i at finde den rette belysning til bl.a. industrien, kontormiljøer, landbrug, sportshaller, retail, uddannelses- og sundhedssektoren samt den private bolig. Kom godt igang - ring til vores belysningskonsulenter, de står klar til at hjælpe dig.

Gør som COOP, JYSK og Læsø kommune

Lad dig inspirere af de mange belysningsprojekter og få derigennem hjælp til at vælge de rigtige produkter til lige netop dit behov. Se mere her

Se bl.a. hvordan COOP fik udsigt til lysere arbejdsdage med nyt LED lys i kontordomicilet. 

Det siger vores kunder: “Jeg har været meget imponeret over Solar Light og det faktum, at de har alle kompetencer in-house. Det mærker man virkelig, for alt var gennemtænkt, og der manglede ingen dele, da arbejdet skulle gå i gang. Derudover kom de med en meget konkurrencedygtige pris på løsningen, og alligevel fulgte deres service og kompetencer med.” Nicolai Hollænder, direktør i KM Automatik.

Værktøjskassen, der gør dig til en vinder
Solarlight.dk er en værktøjskasse, der fungerer som et inspirationskatalog, hurtig adgang til teknisk support og kundeservice. 

Derudover har du mulighed for at foretage en lysberegning via FastCalc eller prøve vores smarte katalogværktøj. 

Du kan på få minutter finde de produkter, datablade og filer, du har brug for – og sætte dem sammen til et flot produktkatalog. 
Det produktkatalog, du skræddersyr, får et flot og professionelt udseende. Og dermed mere gennemslagskraft, når dit tilbud skal kæmpe mod andres.

Mere fra Solar Light – Når belysning betyder noget

Solar Light – Når belysning betyder noget

www.solarlight.dk/

VI ER HER FOR AT STYRKE DIN FORRETNING Vi vil ikke nøjes med at levere de bedste belysningsprodukter og -løsning til attraktive priser. Vi vil hjælpe dig og vores øvrige kunder til at klare sig bedre. Derfor tilbyder vi også en række kompetencer, du er velkommen til at drage nytte af: Hjælp til at vælge den rigtige type belysning Tek…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere