13.02.2018  |  VENTILATION  |  Indeklima

Geniox som samlesæt

Indhold fra partner Hvad er dette?

Systemairs nye ventilationsaggregater Geniox kan leveres som samlesæt. På den måde leveres hver sektion for sig, og aggregatet samles på pladsen.

En af nyhederne ved Systemairs aggregatserie Geniox er, at aggregaterne kan leveres opdelt i sektioner. Det er en løsning, der er særlig velegnet til renoveringsopgaver, hvor der kan være begrænset plads til indtransport og montering af aggregatet. Det vil også være med til at lette transporten på pladsen, hvor der eksempelvis kan være fem mindre sektioner fremfor et samlet aggregat at flytte rundt på.

Systemair tilbyder opdeling i sektioner som en standardløsning. Samtidig har denne løsning heller ikke betydning for aggregatets længde. Aggregatet vil kun være 82 mm højere, når det opdeles i sektioner. Alle Geniox aggregater, fra de mindste til de største størrelser, kan leveres opdelt i sektioner.

Geniox er en ny generation af ventilationsaggregater fra Systemair. Aggregaterne fås i 12 størrelser med luftmængder fra 750-48.000 m3/h (0,2-13,3 m3/s).

Mere fra Systemair A/S

Systemair A/S

www.systemair.dk

Systemair har to forretningsområder: "Ventilationsaggregater" og "Ventilationskomponenter". Tilsammen udgør de et stort og varieret ventilationssortiment, kanaler undtaget. Vores produkter lever op til høje krav om kvalitet, driftssikkerhed, tilgængelighed og et lavt energiforbrug. Alle aggregater der produceres i Danmark er Eurovent-certificerede, hvilket betyde…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere