Tip

Sanitet

TEC7 giver professionel vandtætning af bedste kvalitet – hver gang

Tec7 er synonymt med kvalitet og innovation. Og ligesom alle andre Tec7 produkter er det nye Waterprotec7-sortiment absolut førsteklasses.

Indhold fra partner

Varmeanlæg

Pettinaroli giver 3 tips til fejlsøgning af gulvvarmesystem

Det bliver køligere, og dine kunder begynder så småt at tænde for varmen. Desværre vil nogle af dem opleve, at deres gulvvarmesystem ikke fungerer, som det skal. Her får du vores tips til hurtigt at hjælpe kunderne med at få varme i huset igen.

Indhold fra partner

Branchen

Fokuser på de opgaver du er bedst til, mester! 

Det kræver ofte øvelse og hårdt arbejde at blive god til noget. Det gælder også håndværk!

Indhold fra partner

Branchen

Har du glade medarbejdere, mester? 

Har du tænkt på, at glade og tilfredse medarbejdere også er effektive medarbejdere?

Indhold fra partner

Branchen

Tænker du over hvordan du og dine svende kører i trafikken, mester?

En flot og ren firmabil med logo, er nemlig ikke det eneste som er genkendeligt i trafikken. Det er din, og dine svendes kørsel også!

Indhold fra partner

Tip: Publiceringstidspunkt

Funktionen "Publiceringstidspunkt" er en måde at undgå informations-overload. Ved at sprede nyheder ud over længere tid undgår du info-overload – og samtidig sparer du tid og kræfter ved at ordne en hel måneds nyheder på én gang.

Tip: Events

Her finder du gode råd til, hvordan du som Business- eller Eventpartner opretter spændende events.

Tip: Kompetenceguiden

Her kan du læse, hvordan du får mest ud af din virksomhedsprofil i Kompetenceguiden, i det trykte magasin samt på websitet. Siden er særligt vigtig, da det er det tredje mest besøgte menupunkt.

Tips og Tricks til Business Partnere

Her på siden finder du inspiration og hjælp til, hvordan du som Business Partner får mest muligt ud af installator.dk. Som din mediepartner er vi til for at hjælpe din virksomhed, og derfor tilbyder vi nedenstående guide til publicering af det gode indhold samt tips og tricks til optimering af din profil.

Arbejdsredskaber

Brandsikring med systemløsninger

Som en del af den nye standard for brandsikring af ventilationsanlæg, DS 428:2019, findes der flere standardmetoder.

Indhold fra partner

Indeklima

Geniox som samlesæt

Systemairs nye ventilationsaggregater Geniox kan leveres som samlesæt. På den måde leveres hver sektion for sig, og aggregatet samles på pladsen.

Indhold fra partner

Branchen

Sådan får du flere kunder, mester!

Husker du at spørge dine kunder, om de kender andre, der også har brug for at få en god håndværker ud til forskellige opgaver?

Indhold fra partner

Branchen

Behandl andre, som du selv vil behandles, mester!

Takt og tone er ikke kun god bordskik – men også læren om kundepleje og om, hvordan man begår sig, når man er ude i marken.

Indhold fra partner

Tip: Kontaktperson

Når en potentiel kunde eller samarbejdspartner ønsker at henvende sig, er det vigtigt at have en kontaktperson tilknyttet virksomhedsprofilen.

Tip: Navnenyt

Ved nyansættelser, udnævnelser, jubilæer eller andet, der omhandler en af virksomhedens nuværende eller kommende medarbejdere, kan denne nyhed bringes under Navnenyt. Nedenunder finder du gode råd til, hvordan du opretter Navnenyt på sitet.

Tip: Kompetenceområder

Valget af kompetencer forbinder din virksomhed med artiklerne på Installator.dk. Matchet sker, når artiklernes "Tags" er inden for rammen af din virksomheds valgte kompetencer.

Tip: Nyheder skaber troværdighed

Dine nyhedsartikler er win-win. Her kan du læse, hvordan vi sammen skaber en situation, hvor både din virksomheds og Erhvervsmagasinet Installatørs læseres interesser tilgodeses gennem din publicering af artikler.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere