22.06.2017  |  VVS  |  Branchen

Tænker du over hvordan du og dine svende kører i trafikken, mester?

Indhold fra partner Hvad er dette?

En flot og ren firmabil med logo, er nemlig ikke det eneste som er genkendeligt i trafikken. Det er din, og dine svendes kørsel også!

Når du kører rundt i firmabilen, repræsenterer du nemlig firmaet og folk vil lægge mærke til dig på vejene. De vil se dit logo og grine af dine slogans :)

Men har du tænkt over, at du faktisk også kan skabe et negativt billede af din virksomhed? Hvis du eller dine svende kører rundt som vilde dyr, vil det være noget som bliver bemærket - negativt!

Så husk at kør ordentligt.

Tænk på at der måske sidder nogle potentielle kunder i bilkøen ;)

Minuba laver professionel sagsstyring til den professionelle håndværker. Med online sagsstyring fra Minuba, får du mere overskud - både i hverdagen, og på bundlinjen! Prøv gratis i 30 dage her.

Mere fra Minuba ApS

Minuba ApS

minuba.dk

Er du klar til at effektivisere din virksomhed? Skab overblik, brug dine ressourcer effektivt, spar tid og tjen penge - med elektronisk sags- og ordrestyring! Minuba er online ordre- og sagsstyring til både mindre og større virksomheder. Med Minuba får din virksomhed en integreret løsning til elektronisk sagsstyring. Du får overblik over virksomhedens opgav…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere