02.06.2022  |  VVS  |  Sanitet

TEC7 giver professionel vandtætning af bedste kvalitet – hver gang

Indhold fra partner Hvad er dette?

Tec7 er synonymt med kvalitet og innovation. Og ligesom alle andre Tec7 produkter er det nye Waterprotec7-sortiment absolut førsteklasses.

Tec7 er alt hvad du skal bruge for at holde vand ude fra steder, hvor det ikke skal være, med bare 7 produkter. Alle WP7-produkterne er sikre at anvende og 100 procent effektive på samme tid. 100 procent professionel belgisk kvalitet. 100 procent velorganiseret og klar. 100 procent professionelle produkter, der giver effektive og holdbare resultater. Samtidig er produkterne 100 procent anvendelige for mindre erfarne gør-det-selv brugere, hvor sikkerhed og brugervenlighed er afgørende. TEC7 kommer nu med 6 råd, der skaber bedre vandtætning for dig:

LÆS OGSÅ: Bravida køber aktiviteterne i el- og kølevirksomheden HP El-service A/S

TRIN 1
Identificer problemet

En lækage er ofte ikke der, hvor du tror den er. En våd plet på væggen kan være forårsaget af opstigende fugt eller sågar slagregn.

TRIN 2
Kan jeg løse det selv?

Ofte er problemet ikke så alvorligt. En lille læk eller lidt fugtige kældervægge. Men der kan også skjule sig en bagvedliggende årsag. Tag derfor ingen chancer, såfremt du tror at opgaven ligger udover dine egne evner. I tvivlstilfælde bør du opsøge professionel rådgivning … Sikkerhed først!

TRIN 3
Læs brugervejledningen:

Læs altid informationerne på emballagen. Har du brug for yderligere information? Det tekniske datablad med den komplette vejledning kan findes på produktsiden. Yderligere spørgsmål? Vores helpdesk er tilgængelig via e-mail, Facebook eller telefon (+45 76 13 47 47).

LÆS OGSÅ: Nyt fleksibelt udløbshus med lav indbygningshøjde og to sideindløb

TRIN 4
Er alt klar?

Med god forberedelse er du allerede langt. Gør det nemt for dig selv og sørg for, at du har alle materialer og værktøjer klar. Følg rengøringsog klargøringsinstruktionerne.

TRIN 5
Perfekt udførelse

Har du læst vejledningen? Så ved du nøjagtigt, hvad du skal gøre. Vær meget opmærksom på de minimale og maksimale bearbejdningstider og -temperaturer.

LÆS OGSÅ: 11 kommuner vil forbedre skolernes indeklima

TRIN 6
Efterbehandling og

Er du klar? Husk at tørre eventuelt spildt produkt op. Rens værktøjerne i henhold til instruktionerne i det tekniske datablad. Nyd det færdige arbejde! Tillykke!

-AKJ

Mere fra TEC7

TEC7

https://tec7.com/da-DK

  • mail@tec7.dk
  • 76134747
  • Industrivej 2, 6690 Gørding, Denmark

TEC7, som er en del af Novatech, startede som et belgisk familiefirma for mere end 20 år siden. I dag er TEC7 et internationalt selskab, som er markedsførende i Benelux-landene, Skandinavien og Irland. Vi har et mål- nemlig at gøre dit job mere enkelt. Derfor har vi et usædvanligt lille sortiment, der ikke desto mindre kan anvendes usædvanligt bredt. Denne…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere