26.04.2022  |  VENTILATION  |  Indeklima

Fleksibel løsning tilpasset opgaven

Indhold fra partner Hvad er dette?

Torben har været I lære som smed hos Geovent i 2 år. Som smed skal han udvikle en lang række kompetencer indenfor faget, og Torben er rigtig dygtig til det, som han sættes til.

Han er blandt andet en habil svejser, og han er på fotoet i gang med at lave større svejseopgave. Han er i den forbindelse fokuseret på at beskytte sig selv og har derfor anvendt en fleksibel forlænger til vores udsugningsarme. En løsning vi tilbyder vores kunder over hele verden.

Geovent er kendt for et bredt produktsortiment til udsugning fra svejsning, slibning og en lang række opgaver i industrien. Endvidere har Geovent en række løsninger til udsugning af udstødningsgas fra biler, lastbiler, tanks, brandbiler og en lang række andre køretøjer.

Men det er også et stort fokus for Geovent at uddanne unge mennesker.

LÆS OGSÅ: Superambitiøst udspil – nu skal Danmark kunne meget mere

”Vi ønsker at unge mennesker får en uddannelse – så vi og andre virksomheder kan have dygtige medarbejdere i fremtiden”, udtaler salgs- og marketingdirektør, Kim Møller Rasmussen.

Geovent prioriterer uddannelse

Lige nu har Geovent 2 smedelærlinge og en logistikelev. De seneste 2 udlærte elever er blevet fastansat efter endt uddannelse – og der søges indenfor kort tid efter en ny lager/logistikelev.

Geovent har i mange år udlært lærlinge og elever, og det er nu en integreret del af Geovents politik for social ansvarlighed og bæredygtighed.

-AKJ

Mere fra Geovent

Geovent

https://www.geovent.dk/

Inspiration til dit næste ventilationsprojektGeovent leverer udsugning og ventilationskomponenter til den danske og internationale ventilationsbranche.Miljøet i højsædetVi sætter en ære i hele tiden at udvikle os, og vi satser stort på gennemtænkte og energirigtige løsninger. Det rigtige udstyr på det rette sted kan give energibesparelser på op til 80% eller mere til gavn for både økonomien og mil…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere