05.04.2022  |  VVS  |  Sanitet

Giv badeværelset i din lejebolig et løft

Indhold fra partner Hvad er dette?

GROHE giver her tre gode råd til, hvordan du nemt kan give badeværelset i din lejebolig en kærlig hånd.

Det kan som lejer være svært at finde rundt i, hvad du må og ikke må gøre ved din bolig -især når det kommer til badeværelser og køkkener. GROHE, en af Danmarks størsteleverandører af produkter til køkken og bad, guider dig til, hvordan du med enkleændringer kan give badeværelset i din lejebolig et løft.

Der er en række nemme ændringer, man som lejer selv kan gøre på bådeværelset i lejeboligen forat opnå en følelse af fornyelse. Badeværelset er det sted, vi normalt starter og slutter vores dag,og alt fra opfriskning af fliserne ved hjælp af eddike og vand til køb af selvklæbendeflisedekoration gør en stor forskel. Før du beslutter dig for en større renovering af din lejebolig,anbefales det altid at tale med udlejeren, der måske endda er villig til at betale regningen.

LÆS OGSÅ: Intelligente termostater opvejer prisstigning på varme

"Når vi ønsker at lave om i hjemmet, tænker vi ofte på større renoveringer og glemmer måske desmå detaljer, der kan gøre en stor forskel for det samlede udtryk og give den samme nye og friskefølelse, som en større renovering. For eksempel kan udskiftning af et rundt bruserhoved med etfirkantet nemt forbedre både looket og følelsen af velvære på badeværelset", siger Mette Nielsen,der er marketingchef i GROHE Danmark.

Tre tips til, hvordan du nemt giver badeværelset i din lejebolig et løft

 1. Spa-følelse med ny bruser:
  Ved at investere i en god bruser, fx en GROHE Rainshower bruser kan du få dén ekstra følelse afselvforkælelse og luksus, når du tager dit daglige brusebad. En lille ændring som kan ændre hele dinoplevelse af badeværelset og giver både looket og følelse af spa.
 2. Optimal belysning:
  Belysningen er ikke altid optimal i en lejelejlighed, men det gør meget for stemningen, at lyset er i orden. Hvis du ikke har brug for at udskifte dine lamper, så overvej om du har brug for at udskiftepærerne - ofte sidder der en pære med varmt, gulligt lys i lamperne og det gør en enorm forskel forfølelsen i især et badeværelse, at der kommer en dagslyspære i. Et lille badeværelse uden vinduervil for eksempel syne større og være mere behageligt at opholde sig i, når der er mere lys og derikke kastes orange lys på hvide badeværelsesmøbler.
 3. Undgå vandskader:
  Er du bekymret for vandskader og nysgerrig efter det smarte hjem? GROHE's vandsensor beskytter dit hjem mod vandskader dag og nat. Den smarte teknologi kan endda give dig besked via GROHE Sense-appen. Før du installerer vandsensoren, anbefales det, at du taler med din udlejer.

-AKJ

Mere fra Grohe A/S

Grohe A/S

www.grohe.dk

 • grohe@grohe.com
 • +45 44 65 68 00
 • Ved Stigbordene 32, 2. TH, 2450 København SV

GROHE er et førende globalt brand indenfor komplette badeværelsesløsninger og køkkenudstyr og har i alt over 6.000 medarbejdere, heraf 2.400 i Tyskland. Siden 2014, har GROHE været en del af LIXIL Group Corporation. Som et internationalt brand forfølger GROHE brandværdierne teknologi, kvalitet, design og bæredygtighed og bestræber sig p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere