21.05.2019  |  VVS  |  Branchen

GlassLine: Design og sikkerhed i ét

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med vores eksklusive GlassLine-serie til brusenichen behøver man ikke vælge mellem det elegante design og en effektiv vådrumssikring. Man får begge dele i ét. GlassLine-serien er en elegant og æstetisk kvalitetsløsning, hvor fald, afløb og brusevæg hænger sammen i ét produkt.

Effektiv vådrumssikring 

Det smukke design er ikke nok, hvis ikke brusenichen er sikret mod vådrumsskader. Er der først opstået en skade, kan det blive en rigtig dyr fornøjelse at renovere badeværelset både for kunden og dig som håndværker. Derfor er det en god idé at tænke sikkerhed ind fra starten – og det gør du netop med vores GlassLine-serie.

  • For det første har rammen til afløbet et indbygget fald på de anbefalede 2 procent. Det betyder, at man utrolig nemt og sikkert kan lave et præcist fald. Samtidig betyder afløbets udformning at risikoen for installationsfejl og installationstiden reduceres markant. 
     
  • For det andet er afløbet en viderebygning af det originale Unidrain linjeafløb og har dermed de samme gulv- og vægflanger. Dette sikrer de kritiske hjørner samt overgangene mellem væg- og gulvoverflader, og sørger for at brusenichen er helt vådrumssikret.
     
  • Sidst men ikke mindst kan glasmontagen ske uden brug af glarmester. Dette betyder, at du ikke skal bruge tid på koordinering med en yderligere håndværker, men i ro og mag selv kan installere glasvæggen i rillen i armaturet enten før eller efter fliselægningen.

Smukt design

Brusevæggen er monteret uden synlige skruer eller beslag, men blot placeret i en diskret stålramme langs væg og gulv, så den får et nærmest svævende udtryk. Der er flere designs til brusevæggen og som tilvalg kan man tilføje brusedør og topstang i samme serie. 

Med andre ord er GlassLine en bruseniche med et stilrent og minimalistisk udtryk – skræddersyet efter kundens ønsker.

Læs mere om serien eller se den her. 

Tags: Unidrain A/S

Mere fra Unidrain A/S

Unidrain A/S

www.unidrain.dk

I 2003 udviklede arkitekt Claus Dyre et lineært gulvafløb til placering mod væggen, hvilket blev starten på Unidrain. Siden er der kommet adskillige produkter til, som alle har samme fokus på både funktion og design.Unidrains unikke gulvafløbssystem er på få år blevet byggebranchens foretrukne. Der findes i dag Unidrain installationer over hele verden, og Unidrain er blevet et begreb for moderne g…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere