07.02.2019  |  EL  |  Varme og køling

Godt indeklima – også om vinteren. Sådan!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hvordan sørger man for et godt indeklima om vinteren? Her får du tre lune produkttips.

Det er ikke lige nu, man har den største lyst til at åbne døre og vinduer for at få luftet godt ud – hverken derhjemme eller på job. Kulden bliver lukket ind, og varmen ryger ud. Men et godt indeklima er nødvendigt for vores og bygningernes helbred, så hvad gør man?

Lemvigh-Müller har samlet tre produkter, som kan gøre vinteren lidt lunere for dig og dine kunder:

1. Fjernstyr varme, lys og sikkerhed med ét system
COMFORT IP er ikke bare endnu et gulvvarmesystem. Du kan nemlig tilbyde kunderne en SmartHome-løsning, der kan fjernstyres og stemmestyres, så fødderne holdes varme hele året. Det kræver blot et access point og en app.

Læs om COMFORT IP her 

2. Smart varmeveksler sænker energiforbruget
Åbne døre og vinduer er ikke altid nok for at få den optimale udluftning. Marleys friskluft-ventilator genbruger energien og nedsætter forbruget – og er et godt bud på, hvordan man kan få et godt indeklima hele året rundt. 

Læs om friskluft-ventilatoren her

3. Blyfri inddækning i ny farve
Det er vigtigt at have helt tætte overgange de steder på taget, hvor der fx er skorsten, tagvinduer eller kviste. Skal du i gang med en tætningsopgave, kan du bruge WakaFLEX, som har en rigtig god stræk- og klæbeevne. Det holder taget tæt! 

Læs mere om WakaFLEX her

Hold dig opdateret

Tilmeld dig Lemvigh-Müllers nyhedsbrev - så lander der friske VVS-produkter i din indbakke.

Tilmeld dig her

Mere fra Lemvigh-Müller A/S

Lemvigh-Müller A/S

www.lemu.dk

Lemvigh-Müller er Danmarks største stål- og teknikgrossist. Vi sørger hver dag for, at varer fra tusindvis af producenter bliver samlet, pakket og leveret på mindre end 24 timer til installatører, industrivirksomheder, forsyningsselskaber og byggepladser i hele Danmark. Support og servies Ud over at være en effektiv og pålidelig logistikpa…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere