04.06.2021  |  VVS  |  Varmeanlæg

Grøn teknologi, der bidrager med massive besparelser

Indhold fra partner Hvad er dette?

FREELANDER er den nyeste konceptløsning fra HeatSave udviklet til at give virksomheder en yderst energieffektiv varmeløsning.

Konvertering til grøn energi er vigtigere end nogensinde før - og varmepumper er en af de mest effektive løsninger på markedet.

FREELANDER er en miljørigtig totalløsning til erhverv og industri og fungerer som et super godt alternativ til eksempelvis halmkedler, oliekedler og andre ældre systemer.

Løsningen tilpasses det enkelte projekt og opbygges på fabrikken i Løsning, mens varmepumperne designes i Sverige.

FREELANDER - en moderne varmeløsning, der giver store økonomiske besparelser samtidig med, der bidrages til den grønne omstilling.

Klik her for yderligere information omkring HeatSave FREELANDER koncept, der bl..a. består af skræddersyede faste installationer.

Mere fra HeatSave A/S

HeatSave A/S

https://heatsave.dk

HeatSave varmepumper er nøje udvalgte blandt verdens bedste. Vi har mere end 25 års erfaring indenfor energibesparende varmeløsninger og fungerer derfor også som din sparingspartner. Sammen finder den optimale løsning til den enkelte opgave. Varmepumperne passer til stort set alle typer installationer på det danske marked, og takket være den…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere