13.08.2019  |  EL  |  Belysning

Case: Grønne værksteder hos DSB

Indhold fra partner Hvad er dette?

DSB har skiftet til LED-belysning på deres store gamle og historiske togværksted på Otto Busses Vej i København.

DSB’s værksted, hvor der vedligeholdes og repareres lokomotiver, togsæt og -vogne kræves der meget lys. Derfor faldt valget på Galaxie Highbay, der er en energieffektiv LED-belysningsløsning, der er særligt egnet til højloftede haller. 

DSB fik skiftet gamle og forældede 250W / 400W armaturer ud med Galaxie Highbay 155W, med 100grader spredningsvinkel, for at opnå en energibesparelse, men samtidig også mere jævnt og klart lys i lokomotivværkstedet. 

Dette er en del af den generelle modernisering, der sker i området på Otto Busses Vej, hvor værkstedet bliver en del af en ny grøn bydel med boliger, arbejdspladser, rekreative områder og kulturaktiviteter, som DSB udvikler sammen med bl.a. FREJA. 

DSB skriver bl.a. inde på deres hjemmeside, at frem mod 2030 bliver DSB’s togflåde eldrevne. Dermed bidrager DSB væsentligt til en langt mere klimavenlig togtrafik i Danmark, der kan flytte hundredtusindvis af danskere hver dag og afhjælpe de stigende trængselsproblemer (Kilde: Om DSB).

Se mere her

Mere fra Solar Light – Når belysning betyder noget

Solar Light – Når belysning betyder noget

www.solarlight.dk/

VI ER HER FOR AT STYRKE DIN FORRETNING Der er nogen, der siger, at Danmark skal være et konkurrencesamfund. ”Hvad er nyheden i det?” svarer vi, der arbejder i el-branchen til daglig. For os har konkurrence været en realitet i årevis. Mange af os bruger en stor del af vores arbejdstid på at deltage i udbud. Arbejdstid, som for 3/4 vedkommende er spildt. I g…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere