21.09.2017  |  EL  |  Byggeri

Gratis guide til forretningsplanen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Billy Regnskabsprogram tilbyder en gratis guide med en skabelon til forretningsplanen. Guiden hjælper dig i gang, så du får en forretningsplan tilpasset din virksomhed.

En forretningsplan hjælper dig med at skabe overblik over dine visioner, og skaber retning for driften af din virksomhed. Det er især vigtigt, når man som selvstændig kan opleve en travl hverdag med fokus på driften af virksomheden. Med guiden bliver det nemmere for dig som selvstændig, at få det hele med og tilpasse indholdet til din virksomhed.

 I guiden får du:

  • Gratis PowerPoint slides med en professionel præsentation om forretningsplaner.
  • Gratis forretningsplan-skabelon til iværksættere
  • Eksklusiv e-mail briefing om hvordan du optimerer din virksomheds økonomi.

Download Billy Regnskabsprograms gratis guide til din forretningsplan her.

Hvorfor er det vigtigt med en forretningsplan?

En forretningsplan beskriver din virksomheds mål og strategi. En forretningsplan skaber altså overblik og retning for din virksomhed. Samtidig kan det hjælpe beslutningstagerne i virksomheden med at træffe bedre beslutninger. Når virksomheden skal skaffe kapital fra banken eller investorer, er en forretningsplan deres grundlag for at vurdere virksomhedens potentiale for succes.

Mere fra Billy Regnskabsprogram

Billy Regnskabsprogram

www.billy.dk

I Billy gør vi regnskab og bogføring nemt for alle. Vores regnskabsprogram er nemlig bygget til at gøre livet lettere for dig som selvstændig, så du kan bruge mindre tid på regnskab og mere tid på din virksomhed.Du behøver med andre ord hverken at være revisor eller bogholder for at kunne bruge Billy. Det er nemt at sende fakturaer, scanne kvitteringer og afregne moms med få klik. Og du har altid…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere